Hetaste-killarna-2017

FRIDA utser: Hetaste killarna under 2017

De är inte bara fina att vila ögonen på, de är ruskigt talangfulla och spås alla ha en lysande framtid. Här är de 15 hetaste killarna att hålla koll på under nästa år.
Marcus-martinus


Marcus och Martinus Gunnarsen

Vad är väl en lista på heta killar utan våra norska favorittvillingar Marcus och Martinus Gunnarsen? 14-åringarna spelar flera gånger i Sverige under nästa år och den 20 januari är det även svensk premiär för filmen Tillsammans mot drömmen som följer deras väg från genombrottet fram till hösten 2016.

Skam-test-William


Thomas Hayes

Det tog inte lång tid förrän 19-årige Thomas Hayes blev Skam-William med hela nordiska folket. Tyvärr tackade han nej till att fortsätta i serien men slutar inte som skådespelare för det. Under nästa år spelar han norsk soldat i kriminal-serien Elven på norska tv3.

Shawn Mendes


Shawn Mendes

De positiva orden om Shawn Mendes som sägs världen över tar aldrig slut (snälla Shawn fortsätt vara gullig forever). Den 17 maj nästa år kommer han till Stockholm med sin turné Illuminate world tour.

Anton-Hagman-melodifestivalen-2017


Anton Hagman

Vi har länge haft ögonen på musikern Anton Hagman, men hans stora genombrott har legat lite på is. När han framför Kiss you goodbye under Melodifestivalen 2017 tror vi däremot att han kommer kliva rakt in i svenska folkets alla tonårshjärtan.

Läs också: Se Harry Styles förvandling från 2010 till 2016

harry-styles-2016


Harry Styles

Efter One Directions paus kastade Harry Styles micken och greppade geväret. I krigsfilmen Dunkirk spelar han soldat mot andra skådisar som Tom Hardy och Cillian Murphy. I juli nästa år lär det vara lika hett ute i solen som inne i biosalongen, då har nämligen filmen premiär.

the-fooo-conspiracy


The Fooo Conspiracy

Trots det plötsliga avhoppet av Oscar ”Ogge” Molander strax innan gruppen berättade att de tävlar i nästa års melodifestival, så tror vi att det kommer att gå riktigt bra för grabbarna. Med en stark fanbase kan de gå hela vägen.

test-Skam-Isak


Tarjei Sandvik Moe

Eller Isak, som alla vi Skam-älskare känner honom som. Utan att spoila för mycket för dig som inte sett säsong tre av serien Skam, där Isak spelar huvudrollen, kan vi säga att ditt hjärta kommer att klappa lite hårdare för Isak för varje avsnitt som går.

Idol-fredagsfinal-latar-liam


Liam Cacatian Thomassen

Den blyga förortskillen Liam Cacatian Thomassen gick och tog hem vinsten av Idol 2016. Snart släpps hans album och det lär inte bli hans sista.

Läs också: Se Liam Pitts plågas av FRIDA-Hanna

Liam-Pitts


Liam Pitts
Liam Pitts är 13 år men har redan en stor Youtube-kanal där han ständigt intervjuar kändisar. Han ledde sociala mediegalan Bigg Buzz! Awards! med bravur och lär fortsätta sin karriär spikrakt uppåt.

Romeo-cruz-beckham


Romeo och Cruz Beckham

Det är inga tvivel om att Beckham-bröderna har både utseendet och talangen på sin sida. Mest känd är Brooklyn Beckham som varit tillsammans med Chloë Grace Moretz, men vi lär se mer av hans bröder i framtiden. 14-åriga Romeo har bara börjat sin modellkarriär och 12 år gamla Cruz Beckham spås vara nya Justin Bieber. Kolla in när Cruz sjunger här!

James-TW


James TW

Han har varit förband till Shawn Mendes och slog igenom med låten When you love someone. En kille som skriver en låt till sin elev vars föräldrar genomgick en skilsmässa kan ju inte vara annat än en riktig toppenkille. Vi är sålda!

Valter-skarsgard


Valter Skarsgård

Minstingen i Skarsgårdfamiljen såg vi senast i serien Svartsjön. Nästa år satsar han på att synas på bioduken och är med i filmerna Lords of Chaos och Korparna, båda två baserade på populära böcker.

Läs också: 17 anledningar till att SKam-William är den perfekta pojkvännen

Cody-simpson


Cody Simpson

Efter att Gigi Hadid och Cody gjorde slut har vi knappt sett röken av den blonda snyggingen. Nu ryktas han släppa sitt nya album under nästa år, följt av en världsturné. På twitter skriver Cody: ”jag är i studion precis just nu. Det är en resa. Jag har legat lågt, läst böcker, surfat, och spelat gitarr, bara hämtat inspiration”.

Jacob-satarius


Jacob Sartorius

14-årige Jacob har under det senaste året fått en stor fanbase via sociala medier. I februari spelar det amerikanska stjärnskottet på Fryshuset i Stockholm, vilket blir hans första konsert i Sverige.

Tom-Holland


Tom Holland

Han slog igenom i filmen The Impossible som handlar om Tsunamikatastrofen. Nästa år spelar han huvudrollen i Spider-man: Homecoming och inom de närmsta åren har han redan skrivit kontrakt för fyra stora roller i olika filmer och serier. Vi lär med andra ord se en hel del av Tom framöver.

Läs också:
Kändisvärldens största händelser under 2016
Kändisparen som gjorde slut 2016
Kändisparen som blev ihop under 2016

Foto: Daniel Ohlsson/TV4 IBL, Ola Axman, Universal music, Skärmdump Skam