Betty-Jughead-forlovade

Friade Jughead till Betty i säsongsavslutningen av Riverdale? Här är svaret!

Varnings för spoilers! En av de stora frågorna efter säsongsavslutningen av Riverdale är om Jughead och Betty är förlovade? Nu har en av producenterna bakom serien avslöjat hur det ligger till!

Nu är säsong 2 av Riverdale slut och efter sista avsnittet hade vi en hel del frågor. Som tur var fick vi i alla fall veta att Jughead överlevde och inte nog med det, han blev också ledare för Serpents.

I slutet av avsnittet fick vi se när Jughead frågade Betty om hon ville vara hans drottning, nu när han är kung för Serpents. Något som många tolkat som att Jughead friade till Betty. Nu berättar producenten Roberto Aguirre Sacasa bakom serien vad scenen egentligen handlade om för Deadline.

Läs mer: Allt du behöver veta om Riverdale säsong 3

Han menar på att de måste vara försiktiga med allt det där sett till att de faktiskt är high school-studenter. Han säger också att Jughead och Bettys förhållande är en av grundstenarna i serien och eftersom bådas familjer just nu är väldigt röriga så behöver de varandra.

– Det Jughead säger är ”Vill du bli min Serpent-drottning?” Och hon säger ”Frågar du mig om jag vill gå med i Serpents?”. På en nivå är det så. Jag känner att det är ett känslomässigt åtagande som Jughead gör med Betty, men vi ville inte gå hela vägen och låta det vara ett traditionellt frieri, berättar Roberto för Deadline.

Det verkar alltså som att Jughead mer frågade Betty om hon ville gå med i Serpents och vara hans flickvän än att bli hans fästmö.

Du har väl inte missat Riverdale Recap där vi diskuterar alla avsnitt? Här under diskuterar vi sista avsnittet och vad vi tror kommer hända!

Läs mer:
Galna teorin: Vi har redan träffat riktiga Charles i Riverdale
Det här säger din favorit-karaktär i Riverdale om dig
Test: Vem i Riverdale borde du kyssa?

Foto: The CW