frans nellie berntsson

Nellie Berntsson talar ut om ryktet att hon dejtar Frans

Frans och Nellie Berntsson ryktas vara Sveriges nya, heta kändispar. FRIDA tog ett snack med Nellie för att reda ut romansryktena.

Är Frans och Nellie Berntsson tillsammans? Det är frågan vi alla ställer oss just nu, eftersom det ryktas om att bloggerskan och Melodifestivalvinnaren har börjat dejta. Nellie flyttade nyligen till Frans hemstad Ystad, där flera ögonvittnen har sett duon hänga ihop flera gånger de senaste veckorna. Vissa menar till och med att Frans kan ha varit en av anledningarna till att Nellie flyttade söderut.

frans nellie berntsson dejtar

Det ryktas om att Frans och Nellie Berntsson dejtar.

Förra veckan fick Nellie frågan i sin blogg om hon och Frans bor nära varandra. ”Ja, det stämmer, jag bor nära honom faktiskt!”, skrev hon, vilket gav ytterligare liv i romansryktet.

Kolla in: Sprillans nya bilder på Frans inför Eurovision Song Contest (hur het?!)

Men är Frans Jeppson Wall och Nellie Berntsson tillsammans? FRIDA passade på att kolla läget med Nellie.

Dejtar Frans och Nellie Berntsson?

”Jag har precis flyttat till Ystad och Frans och hans vänner var de första jag lärde känna. Grymma personligheter alla. Just nu lär vi känna varandra. Mer än så kan jag inte säga i nuläget”, skriver Nellie exklusivt i ett mejl till FRIDA. Hon skriver inte rakt ut att hon dejtar Frans, men å andra sidan förnekar hon det inte heller.

Uppdaterat, 29/4: Nellie Berntsson möttes av mycket näthat när vi skrev om det här ryktet. Läs chefredaktör Terese Allerts svar på tal här. ”Skäms ni inte?”

Läs mer om Frans:
8 saker du bara måste veta om Frans (Sveriges nya stjärna!)
Så kan du följa Frans Jeppsson-Wall (dygnet runt!)
Experterna: ”Frans vinner Eurovision 2016”

Av: Erika Svensson
Foto: SVT, Instagram.com/gonzanellie