Kändisarnas aprilskämt

Från Keyyos rymdfärd till Justin Biebers bebis – här är kändisarnas aprilskämt

Justin ska bli pappa och Keyyo ska resa till månen? Nä, inte riktigt. Här är kändisarna som fick alla att tappa hakan den första april.

”April april din dumma sill! Jag kan lura dig vart jag vill”, så lät det igår när kändisarna passade på att spela ett spratt med sina fans. Vilket skämt tyckte du var roligast?

Justin Biebers babyprank

Det mest uppmärksammade april-pranket inom kändisvärlden blev nog Justin Biebers ”babynyhet”. Först publicerade han en ultraljudsbild som ser ut såhär:

Och sedan delade han en bildserie på sin fru Hailey som visade upp sin ”gravidmage” för läkare.

Fansen blev eld och lågor men dagen efter visade det sig att babynyheten inte var sann. Justin la ut en till ultraljudsbild där han klippt in en hundvalp. Hans skämt blev kritiserat och många menar att man inte skojar om sådant. Läs mer om det här.

Keyyo åker till månen – med Leif GW Persson

Det var inte bara Justin Bieber som passade på att skoja med sina följare under gårdagen, utan även Youtubern och programledaren Kristina ”Keyyo” Petrushina. Keyyo lyckades chocka många när hon ”avslöjade sin nya serie” för allmänheten.

”ÄNTLIGEN OFFICIELLT! Jag kan stolt berätta att jag ska göra min nya reseserie ”Rymdjournalen” tillsammans med Leif GW Persson! I säsong 1 kommer vi tillsammans att besöka månen och det vill ni inte missa ? ”

Inte så troligt att det kommer besöka månen tillsammans, eller? Vi kan passa på att flika in att Keyyo är aktuell i SVT:s nya serie Keyyo med Rheborg i Ryssland som har premiär den 4 april. FRIDA har träffat komikerstjärnan så håll utkik efter vår intervju med henne på vår sajt och sociala medier!

Daniel Norgberg i Svenska Hollywoodfruar

I höst har Svenska Hollywoodfruar premiär igen och som vanligt kommer vi att få se Maria Montazami, Gunilla Persson och … Va! Daniel Norberg?

”Äntligen kan jag berätta! JAG ÄR EN AV HOLLYWOODFRUARNA i nästa säsong! Känns så roligt! ??❤️ Kommer ni titta?” skriver han på Instagram.

På bilden ser vi Daniel Norbergs inklippta ansikte på Gunilla Perssons kropp. Bredvid står Agnes-Nicole Winter, Maria Montazami, Caroline Grane och Åsa Vesterlund.

Bloggaren och influencern Margaux Dietz kommenterar ”Så glad för din skull ❤️❤️❤️❤️”.

Läs mer:

5 roliga första april-pranks att göra mot din kompis

Chockbeslutet – Riverdale läggs ner

Här är sanningen om Justin och Hailey Biebers bebis

Foto: TT