Riverdale-barnen-spelar-foraldrarna

Första bilderna på när barnen spelar sina föräldrar i Riverdale

Riverdale säsong 3 är i full gång och sedan tidigare vet vi att det kommer ett avsnitt där vi får en tillbakablick och barnen kommer att spela sina föräldrar. Här är de första bilderna därifrån!

Förra veckan drog Riverdale säsong 3 igång och det har redan hänt en hel del. Redan innan säsongen haft premiär berättade seriens skapare, Roberto Aguirre-Sacasa, att vi i ett avsnitt kommer att få se barnen spela sina föräldrar när de var unga.

Avsnittet kommer utspela sig under tidigt 90-tal och vi kommer bland annat att få se Lili Reinhart spela Alice, Cole Sprouse som FP, KJ Apa som Fred, Camila Mendes som Hermonie och Madelaine Petsch som Penlope. Vi kommer också få se en ny skådespelare nämligen, Michael Consuelos som är Mark Consuleos son. Mark spelar som många vet Hiram i Riverdale och Michael kommer att spela unga Hiram.

Läs mer: 19 saker som kommer hända i Riverdale säsong 3

I det första avsnittet av Riverdale fick vi höra att Dilton och Ben spelade vad de kallade Gryphons & Gargoyles och i avsnittet med tillbakablickar så kommer vi få reda på att föräldrarna spelade just det spelet när de var unga, enligt Entertainment weekly. Vad det innebär återstår dock att se.

Här under kan du se bilderna på hur barnen ser ut som sina föräldrar!

https://www.instagram.com/p/Bo_wtIOliNp/?taken-by=entertainmentweekly

Klicka på pilarna för att se fler bilder!

Läs mer:
Sju tankar och teorier efter första avsnittet av Riverdale säsong 3
En av huvudkaraktärerna kan dö i Riverdale säsong 3
Vem är Gargoyle King? Riverdale-fansens bästa teorier

Foto: Netflix