riverdale-sasong-3

Första bilden från Riverdale avslöjar en hel del om handlingen i säsong 3

Nu drar äntligen inspelningarna av Riverdale säsong 3 igång. Igår la seriens skapare Roberto Aguirre-Sacasa ut en bild som avslöjade vad den kommande säsongen kommer att handla om.

Den 11 oktober kommer äntligen den tredje säsongen av Riverdale och nu har de också börjat spela in. Säsong 2 slutade med att vi fick veta vem som är Black Hood och många blev nog chockade när det visade sig vara Hal. Vi fick också se Archie bli arresterad för ett mord han inte har begått.

Roberto Aguirre-Sacasa är den som skriver manus till Riverdale och igår delade han en bild från den kommande säsongen. Riverdale är som många vet baserad på serie-tidningen Acke och på bilden ser vi Acke (alltså Archie) sitta i en rättegångssal.

Läs mer: Allt du behöver veta om Riverdale säsong 3

Under bilden står det avsnitt 36: Labor day. Eftersom Archie på bilden sitter i en rättegångssal så verkar det som att de tär där första avsnittet kommer utspela sig.

På bilden ser vi Archie säga att han är oskyldig. Det ser ut som att vi i säsong 3 kommer att få följa den här rättegången och vi gissar att Jughead, Veronica och Betty kommer att göra allt för att rädda honom.

Lili Reinhart sa tidigare till Refinery29 att hon tror Archie, Jughead, Veronica och Betty kommer att komma varandra ännu närmare i säsong 3.

– Jag tror de kommer att gå in som ett team. Jag tror inte den här (situationen) kommer separera dem, säger Lili till Refinery29.

På Instagram har skådespelarna också börjat lägga ut att inspelningarna är igång. Bland annat har vi fått se att KJ Apa återigen är rödhårig, vilket han visade på sin Insta-story.

Läs mer:
Här är filmerna som Riverdale-skådespelarna kommer att vara med i
Avslöjat: Hiram kommer inte vara den enda skurken i Riverdale säsong 3
Det här hatade Camila Mendes med Veronica i första säsongen av Riverdale

Foto: The CW