FO&O-Felix höll på att börja brinna – mitt på scenen

FO&O-Felix höll på att börja brinna – mitt på scenen

Inför finalen i Melodifestivalen är det mycket som ska hinnas med. Och under fredagen höll Felix Sandman på att börja brinna på repetitionerna!

I kväll ska FO&O tävla i finalen i Melodifestivalen och de har verkligen maxat sitt uppträdande. I hopp om att vinna och få tävla i Eurovision song contest har de lagt in eldshower på scenen.

Men när de skulle repetera i fredags exploderade en av effekterna precis framför Felix Sandman.

– Jag hade bara glömt bort det och Oscar också. Så vi körde bara på och precis där vi satte fötterna small pyrot av. Det sa bara ”bam” när det smällde av. Det var sjukt nära att jag skulle börja brinna. Allt bara kaosade, jag bara sprang, säger Felix till Nöjesbladet.

Läs mer: FO&O avslöjar: ”Den här låten kunde vi ha sjungit i mello”

Som tur var gick allt bra men på frågan om han inte blev rädd när det hände svarar han att ”jo, det blev han”.

– Men det gick så snabbt. Det blev bara ”shit, vad händer?”. Och det gick ju bra. Nu hoppas jag bara att de inte tänker ta bort det, utan låter det vara kvar. Och att jag kommer ihåg det på finalen.

Och som om elden inte räckte kommer Felix att göra en bakåtvolt under showen – som kan bli riktigt otäck om han inte gör allt exakt rätt.

Bandet verkar dock vara olycksdrabbade för i går dök Omar Rudberg upp – med en blåtira!

– Vi värmde upp och brottades bakom scenen och då fick jag en smäll. Jag hoppas svullnaden lägger sig till finalen, för annars kommer det inte se bra ut, säger han.

I kväll klockan 20:00 drar finalen i gång och FRIDA kommer att vara där och berätta om allt som händer. Följ oss på sociala medier!

Läs också:
Se alla bidrag inför finalen i Melodifestivalen
Rösta: Vem tycker du ska vinna Melodifestivalen 2017?
Hen vinner Melodifestivalen enligt oddsen

Foto: IBL