Fo&o återförenas på Gröna Lund

FO&O återförenas – här är allt vi vet

Här kommer en rolig nyhet mitt i coronatider – FO&O ska återförenas för en kväll. Ja, du läste rätt! Vi kommer att få se Felix Sandman, Omar Rudberg och Oscar Enestad uppträda på en och samma scen.

Under tisdagen kom beskedet att FO&O återförenas på Gröna Lund i Stockholm! I en intervju med TV4 berättar killarna om deras reunion.

– Att vi splittrades 2017 är korrekt. Men dagen till ära så ses vi igen och ska göra en rolig grej, berättar Oscar Enestad i TV4.

Var och när återförenas FO&O??

Måndagen den 25 maj klockan 23:00 kommer bandets uppträdande att visas i Late night concert, som sänds i TV4, TV4 Play och C More.

När bandmedlemmarna får frågan om detta är en återförening svarar Omar Rudberg:

– Nej, inte officiellt skulle jag säga. Men det är ju en reunion liksom. Men vi har inte bestämt oss för att kötta vidare.

Det verkar alltså inte som att de kommer att fortsätta jobba ihop efter den här showen.

– Vi är inte redo för det än, säger Omar.

– Vi har inte tagit det snacket. Vi har mycket som vi vill göra på egen hand. Det är så mycket kvar att beta av. En comeback kommer när det är mest oväntat och mest väntat antar jag, fyller Felix Sandman i.

Vad gör Felix, Omar och Oscar i dag?

Bandet bildades våren 2013 och har under sin karriär bland annat tävlat i Melodifestivalen, vunnit flertalet Rockbjörnar och turnerat i USA. FO&O splittrades 2017 och bandmedlemmarna har sedan jobbat på egna håll. Felix Sandman har medverkat i Netflixserien Störst av allt och tävlat i Melodifestivalen med Boys with Emotions, medan Omar har satsat på att släppa spansk musik .

– Jag har suttit i studion och hittat mina egna grejer. Jag har kört mycket spanska och har släppt singlar, senast förra veckan. Vi har jobbat helt enkelt, berättar han.

– För min del har jag hittat ett sound som jag älskar och brinner för, säger Oscar Enestad.

Läs mer:

Felix Sandman om kärleken till flickvännen Andrea Kallström

39 foton som kommer få dig att sakna FO&O

Test: Ditt val av hamburgare avslöjar vem du borde dejta i FO&O

Foto: TT