FO&O satsar på soloprojekt

FO&O satsar på soloprojekt

Idag kom den stora nyheten om att killarna i FO&O bestämt sig för att gå skilda vägar och istället satsa på sina solokarriärer.

Det var i december förra året som nyheten kom om att Oscar ”Ogge” Molander bestämt sig för att lämna bandet The Fooo Conspiracy. Enligt honom själv ville han istället satsa på låtskrivandet.

Läs mer: Testa vem du borde dejta i FO&O

Kort därefter bytte också bandet namn till FO&O och tävlade i Melodifestivalen med låten Gotta thing about you. I våras släppte de en ny skiva och i sommar har de turnerat runt i Sverige. Nu kommer nyheten om att Oscar Enestad, Omar Rudberg och Felix Sandman bestämt sig för att gå skilda vägar och istället satsa på sina solokarriärer.

– Bandet finns kvar, men vid olika tidpunkter kommer killarna att presentera sina sologrejer. Någon kanske gör en låt, någon kanske en platta… det finns ingen plan än, säger Tomas Lööw, på FO&O:s skivbolag Artist house till Aftonbladet.

Läs mer: Sju saker FO&O aldrig tidigare har avslöjat om sig själva

Anledningen till att killarna valt att gå egna vägar ska vara att de vill göra något nytt. De ska alla just nu hålla på att göra egna sologrejer men beslutet innebär inte att de splittras.

– Nej, någon splittring är det inte tal om. Däremot kommer killarna göra sologrejer på varsitt håll, säger Tomas Lööw till Aftonbladet.

Läs också:
FRIDA recenserar FO&Os nya skiva
Test: Ditt val av hamburgare avslöjar vem i FO&O du borde dejta
FO&O om nya albumet: Vår bästa platta hittills

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: Ola Axman