Nya filmer och serier på Disney plus i mars 2021

Nya filmer och serier på Disney plus i mars 2021

Grey’s Anatomy, Homeland och The Mighty Ducks: Game Changers. Här listar vi alla nyheter på streamingtjänsten Disney plus i mars!
3 nyheter på Disney + i mars
Slå på ljud

Ny månad betyder (äntligen!) nytt material på Disney plus. I mars kan vi bland annat se fram emot att streama säsong 17 av den hyllade serien Grey’s Anatomy.

Spana in alla nya titlar i listan nedan:

Nya filmer på Disney+ i mars

Flicka – bästa vänner

Handling: Kelly bor på en hästgård som hennes mamma äger. En dag kommer hästen Flicka till stallet och Kelly fattar tycke för nytillskottet och vill tävla med henne – något hennes mamma motsätter sig.

Premiär: 5 mars

Flicka 2

Handling: Tonårstjejen Carrie flyttar till en hästfarm i Wyoming för att bo med sin pappa. Där träffar hon Flicka, en vildhäst som är lika egensinnig och envis som hon.

Premiär: 5 mars

Lucy in the Sky

Handling: Dramafilm från 2019 med Natalie Portman i huvudrollen. Handlar om en astronaut som återvänder till jorden och försöker anpassa sig till det vanliga livet igen.

Premiär: 5 mars

The Martian

Handling: Science fiction-film med Matt Damon i huvudrollen. Handlar om en astronaut som blir kvarglömd på Mars och måste kämpa för att överleva.

Premiär: 5 mars

Sunshine

Handling: Science fiction-film om ett rymdskepp på ett farligt uppdrag till solen. Utspelar sig 2057 och kretsar kring att jorden utsätts för fara av den döende solen.

Premiär: 5 mars

Bombjägarna: Andra världskrigets gömda bomber

Handling: Dokumentärfilm om tyska desarmeringsteam som varje dag riskerar sina liv för att eliminera livsfarliga bombrester från andra världskriget.

Premiär: 12 mars

Dodgeball

Handling: Komedi om en gymägare som håller på att försättas i konkurs. I ett försök att rädda företaget ställer hans stamkunder upp i en spökbollsturnering med fina vinstpengar.

Premiär: 12 mars

Drive me Crazy

Handling: Romantisk komedi om grannarna Nicole och Chase som bestämmer sig för att låstas vara kära och tillsammans gå på skolans stora jubileumsfest.

Premiär: 12 mars

Dude, Where’s My Car?

Handling: Science fiction-komedi om två killar i 20 årsåldern som vaknar upp en morgon utan att minnas någonting om vad som hände kvällen innan.

Premiär: 12 mars

Me, Myself and Irene

Handling: Komedi om Charlie Baileygates och Hank Evans, två olika personligheter – som delar samma kropp.

Premiär: 12 mars

Own the Room

Handling: Dokumentär om fem studenter från olika delar av världen som möts i Macau, Kina, för att tävla i en global entreprenörstävling för unga.

Premiär: 12 mars

The Beach

Handling: Dramafilm om en äventyrslysten man som träffar en udda karaktär vid namn Daffy som ger honom en karta till ett oupptäckt paradis.

Premiär: 19 mars

The Descendants

Handling: Dramakomedi om Matt King, vars tillvaro kastas omkull när hans fru råkar ut för en båtolycka och hamnar i koma.

Premiär: 19 mars

The Mountain Between Us

Handling: Dramafilm med Kate Winslet i huvudrollen. Handlar om två främlingar som efter en tragisk flygkrasch blir strandsatta och måste kämpa för att överleva.

Premiär: 19 mars

Sideways

Handling: Komedi om Jack och hans kompis Miles som beger sig på en sista resan tillsammans innan Jack ska gifta sig. Semestern blir allt annat än lugn och harmonisk.

Premiär: 19 mars

Titanic

Handling: Klassisk dramafilm från 1997, med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i huvudrollerna. Handlar om passagerarna Jack och Rose, som blir förälskade i varandra och kämpar för att överleva olyckan som deras fartyg drabbats av.

Premiär: 19 mars

Water for Elephants

Handling: Romantiskt drama med Reese Witherspoon och Robert Pattinson i huvudrollerna. Handlar om två personers förhållande i en hård och våldsam värld.

Premiär: 19 mars

Before and After

Handling: Mystiskt drama om två föräldrar vars son anklagas för att ha mördat sin flickvän.

Premiär: 26 mars

Ondskans ansikte

Handling: Psykologisk thriller med en ung Elijah Wood i huvudrollen. När hans mamma dör får han åka hem till sin farbror, och med tiden märker han att hans kusin är riktigt ond. Problemet är bara att ingen tror honom.

Premiär: 26 mars

One Hour Photo

Handling: Dramathriller om en ensam man som hela sitt liv arbetat i en fotobutik. Med tiden blir han besatt av en familj vars foton han framkallat i åratal – och utvecklar en ohälsosam relation till dem.

Premiär: 26 mars

Phone Booth

Handling: Thriller med Colin Farrell i huvudrollen. Handlar om en man som får ett gevär riktat mot sig i en telefonkiosk och beskedet att han blir skjuten om han lämnar platsen.

Premiär: 26 mars

Summer of Sam

Handling: Kriminaldrama baserad på de så kallade Son of Sam-seriemorden i New York 1977.

Premiär: 26 mars

Nya serier på Disney+ i mars

Grey’s Anatomy

Säsong 17

Handling: I slutet av februari kom säsong 1-16 av Grey’s Anatomy till Disney plus, och nu har äntligen säsong 17 premiär. Handlingen kretsar bland annat kring coronapandemin.

Premiär: Mars, ett nytt avsnitt släpps varje vecka.

Family Guy

Säsong 19

Handling: Följ familjen Griffin och deras äventyr i den 19:e säsongen av den hyllade komediserien Family Guy.

Premiär: 5 mars

Homeland

Säsong 1–8

Handling: Följ den orädda CIA-agenten Carrie Mathison som arbetar för att skydda USA från terroristattacker. Med hjälp av sin intuition, beslutsamhet och övertalningsförmåga kastar hon sig förbehållslöst in i farliga situationer.

Premiär: 5 mars

Mars

Säsong 1–2

Handling: Serie om det första bemannade uppdraget från Jorden till Mars. Året är 2033 och målet är att försöka bebygga den röda planeten.

Premiär: 5 mars

Black Narcissus

Säsong 1

Handling: Miniserie om en grupp nunnor som möts av fientlighet när de vill omvandla ett gammalt palats till ett kloster.

Premiär: 5 mars

Nazisternas resning

Säsong 1

Handling: Dokumentärserie från National Geographic som skildrar den desperation och rädsla som fick en hel befolkning att följa en maktgalen mans önskan om världsdominans.

Premiär: 12 mars

Snabba Layne

Säsong 1

Handling: Tolvåriga Layne är en högpresterande tjej med ett ordningsamt liv – men plötsligt vänder allt och blir kaos. Hon upptäcker nämligen en högteknologisk talande bil vid namn "V.I.N.".

Premiär: 12 mars

High Fidelity

Säsong 1

Handling: Romantisk komediserie baserad på en roman med samma namn från 1995, skriven av Nick Hornby.

Premiär: 12 mars

Hitlers sista år

Säsong 1

Handling: Dokumentärserie från National Geographic som berättar historien om Andra världskrigets sista år, från D-dagen i Normandie i juni 1944 till tyskarnas kapitulation.

Premiär: 12 mars

Locked Up Abroad

Säsong 5–9

Handling: National Geographic-serie om skrämmande historier från människor som hoppats på äventyr eller enkla pengar, men som istället hamna i situationer bortom deras värsta mardrömmar.

Premiär: 12 mars

Love in the Time of Corona

Säsong 1

Handling: Utspelar sig under coronapandemin och kretsar kring människor som letar efter kärlek, sex och förbindelse samtidigt som vi ska distansera oss socialt.

Premiär: 12 mars

Arkiv X

Säsong 1–11

Handling: Kultförklarad tv-serie om FBI-agenterna Fox Mulder och Dana Scully som undersöker olösta fall på avdelningen för paranormala fenomen.

Premiär: 12 mars

The 90’s: The Last great Decade

Säsong 1

Handling: Miniserie om folket och händelserna som definierade 1990-talet.

Premiär: 19 mars

2000-talet: årtiondet då allt hände

Säsong 1

Handling: Miniserie om 2000-talets första decennium, kretsar bland annat kring terrorattacken den 11 september och den ekonomiska krisen.

Premiär: 19 mars

The Americans

Säsong 1–6

Handling: De två sovjetiska spionerna, Phillip och Elizabeth Jennings, är utskickade från underrättelsetjänsten KGB och utger sig för att vara ett amerikanskt par under det kalla kriget.

Premiär: 19 mars

Atlanta

Säsong 1–2

Handling: Earn hoppar av college och återvänder till hemstaden Atlanta för att bli artist tillsammans med kusinen Alfred.

Premiär: 19 mars

Drugs, Inc

Säsong 2,3,5,6,7

Handling: National Geographic-serie där smugglare, langare, missbrukare, poliser och medicinsk personal delar historier som ger oss en närmare inblick i den mörka narkotikahandeln.

Premiär: 19 mars

The Falcon and the Winter Soldier

Säsong 1

Handling: Ny serie som utspelar sig i Marvel Cinematic Universe strax efter Avengers: Endgame. Nu samarbetar Sam Wilson med Bucky för att kämpa mot den anarkistiska gruppen Flag-Smashers.

Premiär: 19 mars

Bob’s Burgers

Säsong 1–11

Handling: Tecknad serie om Familjen Belcher som äger och driver en hamburgerrestaurang i USA.

Premiär: 26 mars

Code Black

Säsong 1–3

Handling: Sjukhusdrama om en underbemannad akutavdelning – som ständigt har fullt i väntrummen.

Premiär: 26 mars

Inside North Korea’s Dynasty

Säsong 1

Handling: National Geographic-serie som ger en unik inblick i världens enda kommunistdynasti och avslöjar hur Nordkoreas gåtfulla Kim-familj bibehållit makten över landet i över sju decennier.

Premiär: 26 mars

The Mighty Ducks: Game Changers

Säsong 1

Handling: Sportserie baserad på filmen med samma namn från 1992, skriven av Steven Brill. Handlar om 12-åriga Evan som misslyckats med att komma med i juniorlaget Mighty Ducks, och istället bestämmer sig för att bilda ett nytt team av underdogs.

Premiär: 26 mars

Filmer och serier för de allra minsta på Disney+

Lekstund med valpvännerna

Säsong 1

Handling: Vad gör Bingo och Rolly när de inte är på uppdrag? Leker, såklart! Häng med dem och deras vänner i den här mysiga barnserien.

Premiär: 5 mars

Disney Junior Vaggvisor

Säsong 1

Handling: Följ med när Musse Pigg, Doktor McStuffins, Fancy Nancy och andra Disney-karaktärer gör sig redo för natten med lugna vaggvisor.

Premiär: 12 mars

Gigantosaurus

Säsong 1

Handling: Animerad barnserie om fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus.

Premiär: 19 mars

Gnomeo & Julia

Handling: Animerad barnfilm som kan ses som en version av Shakespeare-pjäsen Romeo och Julia. Handlar om två rivaliserande släkter av trädgårdstomtar som bor grannar med varandra.

Premiär: 19 mars

Rio

Handling: Animerad barnfilm om en blå spixara (fågel) som inte kan flyga.

Premiär: 26 mars

Rio 2

Handling: Uppföljare till filmen Rio. Handlar om Blu, Jewel och deras tre barn som upptäcker en hel stam av blå aror och med det inser att de inte är enda kvar av sin art.

Premiär: 26 mars

Foto: Disney +

Relaterade artiklar
Malia Obama blir manusförfattare för ny serie baserad på Beyoncé