Film- och tv-karaktärerna som vi alla har en crush på

Film- och tv-karaktärerna som vi alla har en crush på

Drömmer du dig hellre bort till film och serievärlden än sneglar på någon potentiell crush i skolkorridoren? Då vet vi vilka personer du mer än gärna skulle vilja fanns IRL.


Jughead i Rivedale

Han är mystisk och lite svår men ändå väldigt omtänksam och gullig. Livet tillsammans med Jughead skulle aldrig bli tråkigt.


Clay Jensen i 13 reasons why

I 13 reasons why klassas han som nördig och outsider – men vem hade inte velat ha Clay Jensen som pojkvän? Här är en person som alltid kommer bry sig om dig och göra allt för att du ska vara glad.


Emily i Pretty little liars

Oavsett om hon blivit sviken och fått hjärtat krossat tidigare slutar hon aldrig tro på kärleken. Hon är väldigt öppen och tror det bästa om alla (förutom möjligtvis A). Däremot är Emily inte rädd för att säga ifrån när hon tycker att hon, eller hennes vänner, behandlats fel.


Kristoffer i Frost

Gillar du vildmarkskillar som har bra hand om djur, är självständiga och smarta? Då önskar du förmodligen att Kristoffer från Frost fanns på riktigt.


Troy Bolton i High school musical

Vem har inte drömt om att ha någon som Troy Bolton i sin klass? En person som är supersnygg, känslosam och är grym på både musik och sport. Det är tydligt att en sådan karaktär bara finns på film.


Belle i Skönhetens och Odjuret

Drömmer du om någon som är smart, vågar vara sig själv och som dessutom har ett stort tålamod? Belle dömer ingen och finns alltid där för dig. Här är en person du kan prata med om allt mellan himmel och jord.


Peeta Melark i The Hunger games

Tänk dig en person som har varit hemligt förälskad i dig hur länge som helst och gör allt för att du ska överleva (okej, att gå i skolan är inte direkt lika riskfyllt som The Hunger games men du förstår vad vi menar). Det viktigaste för honom är att du ska ha det bra och han sätter alltid andra människor i första hand.

Läs mer!
25 kärleksfilmer som är perfekta att se i helgen
Quiz: Vilket par är från vilken tv-serie?
Sju orealistiska bilder av dejting – som tv-serierna visar

Foto: IBL