Filip Lamprecht och Peg Parnevik.

TT

Filip Lamprecht dementerar ryktena om uppbrottet från Peg Parnevik

Filip Lamprecht gör sig nu redo för finalen av Let's dance. Samtidigt har han fått handskas med rykten om att han och flickvännen Peg Parnevik gjort slut, något som dementeras i P4 Extra.
– Vi är fortfarande tillsammans, säger han.
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste
0:46

Efter reklamen: 5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

(0:46)

Slå på ljud

Under lördagskvällen är det dags för den stora Let's dance-finalen. Där ställs Anis Don Demina och Katja Luján Engelholm mot Filip Lamprecht och Linn Hegdal.

Under kvällens program kommer paren framföra tre nummer var: två som de har gjort tidigare och ett nytt nummer. Där kan de blanda olika stilar. Båda kommer att köra american smooth. Anis Don Demina och Katja Luján Engelholm kommer också att dansa jive medan Filip Lamprecht och Linn Hegdal kör tango.

Och även om de båda så klart kommer göra allt för att vinna finns ingen rivalitet mellan Filip och Anis. Tvärtom har de blivit goda vänner under dessa veckor.

– Vi har drömt om att stå i final tillsammans sen dag ett, säger Filip Lamprecht till TV4:s Nyhetsmorgon.

Finalisterna Anis Don Demina och Filip Lamprecht.

Finalisterna Anis Don Demina och Filip Lamprecht.

Karin Törnblom/TT

Filip Lamprecht om realtionen med Peg Parnevik

Förutom pressen att dansa inför en stor tv-publik har Filip Lamprecht behövt dras med rykten och kommentarer på sociala medier som handlar om att han och flickvännen Peg Parnevik gjort slut. Det intensifierades när de hon avföljde pojkvännen under en kort period.

I en intervju med P4 Extra får Let's dance-finalisten frågan om hur det är så att de gjort slut.

– Jag kan säga emot det. Det är spekulationer,alltihopa. Det är ingenting som är nytt heller, det gillas att spekuleras och det är inte så dramatisk, vi mår bra, säger han och får sedan den raka frågan om de fortfarande är ett par.

– Vi är fortfarande tillsammans, säger han.

”Har varit en extremt tuff period”

Under den här tiden har Peg Parnevik fått utstå en hel del hat på sociala medier, så pass mycket att hon valde att ta en kort paus från Instagram.

– Det har varit en extremt tuff period för henne, det är folk som valt att skriva och höra av sig till henne och skriva elaka saker. Det är extra svårt när jag valt att ställa upp på något som är fantastiskt roligt. Att det hamnar på henne... Jag är frustrerad och blir ledsen och man vill ju bara kunna ta den känslan ifrån henne, säger Filip Lamprecht.

– Men samtidigt, vi mår bra och fokuserar på oss och rör oss framåt. Att folk beter sig så är inget man vill ge luft åt.

Finalen av Let's dance sänds på TV4 klockan 20.00.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Peg Parneviks flyttplaner till USA med exet – Filip Lamprechts ord om beslutet
Filip Lamprecht ryter ifrån efter påhoppen på flickvännen Peg Parnevik