Fifth-harmony-intervju

Fifth Harmony om nya albumet: ”Det här är vi”

Det har varit ett tufft år för Fifth Harmony men nu släpper de äntligen sitt nya album. För FRIDA berättar de om hur det här albumet visar vilka dem är.

Det har varit ett omtumlande år för tjejerna i Fifth Harmony. I december bestämde sig Camila Cabello för att lämna bandet och satsa på sin solokarriär. Därefter har de andra tjejerna, Dinah Jane Hansen, Lauren Jauregui, Normani Kordei, Ally Brooke Hernandez kämpat för att få göra den typen av musik som de själva vill. Något de lyckats med då de nu släpper sitt tredje album.

– Vi har så sett fram emot det här albumet eftersom vi den här gången har skrivit mer än halva. Det här är vår stoltaste stund och albumet visar vilka vi är, säger Dinah Jane till FRIDA när vi träffar tjejerna i Los Angeles.

FRIDAs reporter Sara Zettergren träffade Fifth Harmony i Los Angeles.

Det tredje albumet har fått samma namn som bandet för att visa att det här är en nystart. Tjejerna berättar att det här albumet skiljer sig från de andra mest för att de fått vara med och skriva låtarna.

– Istället för att bara få låtar och blivit tillsagd vad som ska vara nästa singel så har vi haft mycket mer att säga till om den här gången och vi känner att våra röster blivit hörda. Vilket gjorde allt mycket roligare och vi tycker om att göra det vi gör nu, säger Normani.

Vilken är er favoritlåt på albumet?

Ally: Angel. Den är så mörk och en riktigt självsäker låt. Sen gillar jag Deliver som är lite mer soul och funky som möter modern pop.

Dinah Jane: Don’t Say You Love Me är min nummer ett. Vare sig du är ledsen eller glad så får den dig att känna.

Normani: Angel. Den är något som ingen sett oss göra förut och det var ganska häftigt att få vara en annan karaktär och få visa en annan sida av oss.

Lauren: Lonely Night. Den är så cool och annorlunda och är inget som du hört förut. Jag är stolt över att den är en del av vårt album.

Lyssna på Fifth Harmonys nya album här!

Läs mer:
Fifth Harmony avslöjar vem de har en crush på
Fifth Harmony försvarar Little Mix mot näthatarna
Se Camila Cabellos känslosamma inlägg om Fifth Harmony

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL