Fifth Harmony försvarar Little Mix mot näthatarna

Fifth Harmony försvarar Little Mix mot näthatarna

FRIDA älskar när tjejer stöttar varandra, och Fifth Harmony visar vägen när de dissar näthatarna som kritiserat Little Mix för att ha "för sexiga" outfits.

Fifth Harmony visar prov på äkta girl power! I en intervju med Official Charts försvarar tjejerna i Fifth Harmony Little Mix som har fått kritik för sina outfits de har haft på scen.

Läs mer: Fifth Harmony: ”Vi har inte alltid haft bra självkänsla”

Efter ett uppträdande i X Factor fick tjejerna i Little Mix massvis med näthat på Twitter om att deras outfits var ”för sexiga”.

Nu tar tjejerna i Fifth Harmony ställning för Little Mix och försvarar alla tjejers rätt att ha på sig precis vad de vill, och kallar Little Mix framträdande för ”fantastiskt”.

– Det får mig att fundera över var vi befinner oss i världen nu. Vi får definitivt kritik ibland. Jag kommer ihåg när ”Work From Home”-videon kom ut och folk hade massvis att säga, säger Normani Kordei till Official Charts.

Normani säger att vad andra personer tycker inte spelar någon roll så länge som alla tjejerna har på sig det de själva vill.

– Vi är kvinnor och vi vill omfamna det. Vi jobbar hårt varje dag, vi vill att det syns och vi vill vara självsäkra. Om jag vill ha på mig shorts eller en magtröja så betyder inte det att jag är en slampa. Det betyder bara att jag är bekväm i min egen kropp och har jobbat hårt för den, säger hon.

Så grymt att ta ställning mot alla haters!

Läs även:
Fifth Harmony om att vara på turné och kärleken till fansen
Little Mix har släppt en ny girl power-låt (så bra!)
Nu kan du ringa Little Mix för att prata ut om ditt ex

Foto: IBL

Av: Elsa Sjögren