Fifth-Harmony-VMA-2017

Fifth Harmony förklarar sitt uppmärksammade MTV VMA-uppträdande

Fifth Harmony började sitt MTV VMA-uppträdande med att vara fem stycken på scen och strax därefter försvann den femte personen. Något som fått mycket uppmärksamhet. Nu förklarar tjejerna varför de valde att göra så.

Det hände mycket under söndagens MTV VMA 2017. Ett av de mest uppmärksammade uppträdandena var definitivt Fifth Harmonys. De uppträdde med låtarna Angel och Down, Normani Kordei gick ner i split och de gjorde även en mic drop. Men det som fick allra mest uppmärksamhet var början då tjejerna inte bara var fyra på scen utan fem, och när det hela väl drog igång ramlade den femte personen på scenen (en docka) ner.

Många ansåg att Fifth Harmony gjorde detta som en pik mot Camila Cabello, som lämnade bandet förra året, men riktigt så var det inte. I går intervjuades Fifth Harmony i Good morning America där de förklarade varför de gjorde så.

– Vi får frågan hela tiden om vi ska ta in en femte medlem och vi ville visa världen på ett konstnärligt sätt att vi fyra är Fifth Harmony och vi är starkare och bättre än vi någonsin varit, berättar Ally Brooke under programmet.

Uppträdandet handlade alltså inte om vem som varit med i gruppen utan om vilka de är idag.

Läs mer:
Fifth Harmony om nya albumet: ”Det här är vi”
Fifth Harmony avslöjar vem de har en crush på
Fifth Harmony: ”Vi har inte alltid haft bra självkänsla”

Foto: IBL