Fem tecken på att Justin Bieber och Selena Gomez har gjort slut

Fem tecken på att Justin Bieber och Selena Gomez har gjort slut

Kärlekssagan mellan ex-paret verkar ha varit kort. Ryktena om att de gjort slut fortsätter att spridas – här är bevisen på att det faktiskt stämmer.


1. De syns inte tillsammans längre

Visserligen kan det vara så att de vill hålla förhållandet för sig själva men eftersom de tidigare har vistats tillsammans i olika offentliga miljöer så tyder det här på att de helt enkelt inte hänger alls längre.


2. De går till kyrkan – utan varandra

Att gå på gudstjänster tillsammans var någonting som Justin och Selena ofta gjorde. Nu har de synts till i kyrkan båda två, fast inte samtidigt som den andra varit där.


3. Selena åker på semester

Någonting som många gör efter ett uppbrott? Hänger med sina vänner såklart! Nyligen var Selena i Australien tillsammans med ett kompisgäng. De hängde bland annat på en lyxyacht!


4. Selenas nya frisyr

De som gått igenom ett heartbreak vet att det är vanligt att vilja förändra någonting med sig själv, för att få en nystart utan sitt ex. Att byta frisyr är ett klassiskt knep och det är exakt det Selena har gjort. Håret är nu betydligt kortare än tidigare.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

5. Justin hänger med en ny tjej
Baskin Champion är namnet på tjejen som Justin har setts festa och gå på konsert tillsammans med den senaste tiden. Paparazzis har även fångat henne på bild när hon lämnat Justins hus på morgonen. Baskin Champion är modell och hennes syster dejtar skådespelaren Patrick Schwarzenegger – som är nära kompis till Justin Bieber.

Läs mer!
Selena Gomez avföljer nästan alla på Instagram – till och med Bieber
Selena Gomez fina födelsedagshyllning till Justin Bieber
Här går Justin Bieber och Selena Gomez på bröllop tillsammans

Foto: Stella pictures, IBL