Fem tecken på att det blir en To All The Boys I’ve Loved Before 2

Fem tecken på att det blir en To All The Boys I’ve Loved Before 2

Filmen To All The Boys I’ve Loved Before (Till alla killar jag gillat) har snabbt blivit en storfavorit. Här är fem tecken på att det blir en To All The Boys I’ve Loved Before 2.

I filmen To All The Boys I’ve Loved Before (Till alla killar jag gillat) får vi följa Lara Jean som skrivit kärleksbrev till alla hon någonsin haft en crush på. Hon har dock aldrig skickat iväg dem. En dag visar det sig dock att breven blivit postade och alla killar hon någonsin gillat, vet nu om det.

Filmen har snabbt blivit en storfavorit och nu hoppas många på en uppföljare. Här är sex tecken på att det kommer en film till.

1. Finns fler böcker

Filmen är baserad på en bok med samma namn och det finns inte bara en bok om Lara Jean utan tre stycken. Den andra heter P.S I still love you och den tredje heter Always and forever, Lara Jean. Det finns alltid två böcker till som de kan göra av film av.

2. De bakom filmen vill göra fler

Regissören bakom filmen Susan Johnson har sagt att hon gärna vill göra en film och allas scheman matchar och de kan få ihop det. Även Jenny Han som är författaren av bakom har sagt att hon gärna skulle vilja se att de andra böckerna också blir filmer.

3. Netflix
To All The Boys I’ve Loved är en Netflix-film och Susan Johnson har enligt Entertaintment Tonight sagt att Netflix oftast tar ett beslut om en uppföljare ungefär en månad efter att filmen haft premiär och de baserar det då på hur bra filmen gått samt vad folk tycker om den. Eftersom To All The Boys I’ve Loved fått väldigt fina recensioner och det pratas om filmen överallt finns det definitivt hopp.

4. Skådespelarna är redo

Innan premiären av filmen berättade Lana Condor för Teen Vouge att hon väldigt gärna skulle vilja göra en till film och att alla skådespelarna pratat om det och sagt att de också vill.

https://www.instagram.com/p/Bmq5L5wBxWb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

5. Slutet öppnar för fortsättning

I den sista scenen i filmen så får vi se hur John Ambrose McClaren dyker upp med sitt brev i handen, något som definitivt öppnar för en fortsättning.

Läs mer:
Den här rollen kunde Noah Centineo ha spelat i The Kissing Booth
Åtta saker du inte visste om Noah Centineo
Test: Vem borde du dejta av Noah och Lee i The Kissing Booth?

Foto: Netflix