Riverdale-sasong-2-spoilers

Fem saker vi vet om Riverdale säsong 2 redan nu

Det är bara tre avsnitt kvar av den första säsongen av Riverdale och det har redan bekräftats att det kommer en säsong 2. Här är fem saker vi vet om den kommande säsongen.

1. Ett nytt dödsfall kommer att utredas

Under Wondercon avslöjade Kj Apa (Archie) och Luke Perry (Fred) att en till person kommer att dö i Riverdale. Nu verkar det som att det är det dödsfallet som säsong 2 kommer att handla om. Till Entertainment Weekly säger Roberto Aguirre-Sacasa, producent för Riverdale, att om en till person kommer att dö så kommer det att utspela sig i den andra säsongen.

2. Bettys mörka sida gör comeback

Betty kommer att vara väldigt involverad i det som kommer att hända i säsong 2. För Teen Vouge berättar Lili Reinhart (Betty) att det nya mysteriet i säsong 2 kommer involvera hela staden men särskilt Betty. Hon berättar också att Bettys mörka sida kommer att komma fram igen.

Läs mer: Då får vi reda på vem som är mördaren i Riverdale

3. Föräldrarnas skoltid kommer hamna i fokus

I säsong 2 kommer vi att få se hur föräldrarnas skoltid var. För TvLine berättar Madchen Amick (Alice Cooper) att Alice och Archies mamma Mary kommer att träffas och att de hade några problem när de var yngre vilket vi kommer få se. Hon berättar också att det kommer att vara en hel del flashbacks.

4. Det kommer en ny person

Producenten Roberto Aguirre-Sacasa berättar för Entertainment weekly att vi kommer få träffa en ny person som har en väldigt mörk sida.

5. Hela staden kommer att förändras

Efter att Jason Blossom dog så förändrades hela Riverdale. Enligt Roberto Aguirre-Sacasa kommer staden att förändras igen och inte till det bättre. Han berättar att det som kommer hända i sista avsnittet kommer skapa stora förändringar.

Läs mer:
En till person kommer att dö i Riverdale
Test: Vem i Riverdale passar du bäst ihop med?
Den här galna Riverdale-teorin kan förändra allt (spoilers!)

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: The CW