teen-wolf-sasong-6B

Fem saker vi vet om de sista avsnitten av Teen Wolf

Igår sändes det sista avsnittet av Teen Wolf säsong 6A och nu har Jeff Davis, skaparen av serien, hintat om vad som kommer hända i de sista avsnitten.

Varning för spoilers! Har du inte sett de sista avsnitten av Teen Wolf säsong 6B så bör du inte läsa vidare.

Säsong 6 av Teen Wolf är tyvärr den sista och nu är den första delen över. De sista tio avsnitten ska komma i sommar. Det har tidigare ryktats om att Dylan O’Brien, som spelar Stiles i serien, skulle komma tillbaka och igår fick fansen som de ville.

Läs mer: Här är Stiles riktiga namn i Teen Wolf

Avsnittet slutade dessutom lyckligt med att Stiles, Lydia och Scott alla åkte iväg till college. Ett typiskt lyckligt slut, men det kommer tio avsnitt till. Så vad kommer att hända?

I en intervju med Entertainment Weekly har skaparen av serien, Jeff Davis, gett några hintar om vad vi kommer att få se i de sista tio avsnitten.

1. De sista avsnitten kommer att fokusera på Scott

Enligt Jeff Davis att de sista avsnitten mest kommer att handla om Scotts karaktär och hur han kommer att gå vidare. Hur hans karaktär kommer att gå från att ha varit tonåring till att bli en man.

2. Avsnitten kommer att utspela sig i Beacon Hills

Även om Scott, Stiles och Lydia åkt iväg till College så kommer avsnitten att utspela sig i Beacon Hills. Enligt Jeff Davis kommer något att hända som gör att karaktärerna inte kommer kunna lämna Beacon Hills riktigt ännu.

3. Melissa och Argent

I sista avsnittet av Teen Wolf kysstes Melissa och Argent. Enligt Jeff Davis kommer det att komma mer kring deras relation i säsong 6B, och han menar på att det kommer vara ganska stelt mellan dem.

3. The Wild Hunt är inte över

Även om det verkar över så betyder det inte att det är över. Jeff Davis menar på att det är en tråd av händelsen som kommer att leta sig in i de sista avsnitten. Han tillägger också att saker som kommer hända i säsong 6B inte hade kunnat hända utan the Wild Hunt.

4. Peter kommer vara med i säsong 6B

Peter kommer att komma tillbaka i säsong 6B och vi kommer att få se mer av hans och Malias relation.

5. Stiles

Äntligen fick vi se Stiles och Lydia ihop, men kommer Stiles att vara med i de sista avsnitten? Enligt Jeff Davis får vi vänta och se.

Läs mer:
Naken-videos läckta på två kända Teen Wolf-skådisar
OMG! Kommer det en Teen Wolf film?
Exklusiv intervju: Teen Wolf-casten berättar vad som egentligen händer under säsong sex

Foto: MTV