Fem saker du vill veta om Benjamin Ingrosso

Fem saker du vill veta om Benjamin Ingrosso

Om du inte redan har fallit för honom i Melodifestivalen kommer du göra det nu. FRIDA träffade Benjamin Ingrosso och vet vilken mat vi ska bjuda på när det är dags för dejt.

1. Han vill slå internationellt.

– Jag hoppas på att min medverkan i Melodifestivalen ska leda till en karriär inom artistbranschen och även en internationell karriär. Att jag kan få visa fler människor vem jag är.

2. Att vara ihop med Benjamin är romantiskt.

– På dejten lagar jag nog en scampi-risotto med champagne, sparris och smör. Det ska vara avancerat! Jag skulle säga att jag är väldigt romantisk. En gång överraskade jag mitt ex med att jag var hemma i Sverige fast jag egentligen skulle komma två veckor senare. Så kom jag bakom henne när hon satt på ett café.

3. Det här gör han en ledig dag.

– Jag hänger hemma och kollar på film. Drar till centrum och handlar massa bullar. Sen drar man hem och fikar och lagar mat. Mina söndagar brukar vara så.

4. Att han googlar sig själv.

– Jag läser tyvärr vad som skrivs om mig och kollar väldigt mycket på Twitter. Det ska man aldrig göra om man jobbar i nöjesbranschen. Jag tar det med en klackspark men det är blev en väldigt stor grej med mina håriga armar typ ”kunde han inte ha rakat sig?”. Men sånt är bara roligt.

5. Det här faller han för.

– Att personen är sig själv med ett ödmjukt självförtroende och mycket humor. Du behöver inte dra massa skämt för att vara rolig.

Läs också:
Se bilderna från Melodifestivalens efterfest i Linköping
Mello-aktuella Wiktoria om högstadietiden: ”Det var jättejobbigt”
FO&O avslöjar vad de känner för att vara med i Mello

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: Ten music group