Fem läskiga poddar att lyssna på

Fem läskiga poddar att lyssna på

Om du älskar att lyssna på poddar så får du inte missa de här. De är perfekta för dig som gillar läskiga spökhistorier och berättelser om övernaturliga saker.

Creepypodden

I creepypodden får du lyssna till Jack Werner som berättar spökhistorier från nätet. Det kan handla om allt från demoner, övernaturliga saker och personer som försvinner.
Längd: Cirka 70 minuter.
Nya avsnitt: Två gånger i månaden.

Skräckpodden

Om du vill lyssna på läskiga berättelser om oförklarliga saker, övernaturliga ting och saker du inte trodde fanns så borde du lyssna på Skräckpodden.
Längd: Mellan 20 minuter upp till en timme.
Nya avsnitt: Två gånger i månaden.

Thrillerpodden

I Thrillerpodden får du höra påhittade berättelser om mördare och psykopater. Den bjuder både på spänning och läskiga inslag.
Längd: Från 15 minuter upp till en timme.
Nya avsnitt: En gång i månaden.

Svenska mordhistorier

Om du gillar att lyssna på mordhistorier så är podden Svenska mordhistorier något för dig. De berättar om olika mord i varje avsnitt där du får reda på historien bakom, vad som hände och varför det hände.
Längd: Från 30 upp till 50 minuter.
Nya avsnitt: En gång i veckan.

Himmelsberg

Himmelsberg är en podd-serie som handlar om eleverna på ett gymnasium i Himmelsberg som ska spela in en podd om läskiga historier om skolan. Det visar sig dock finnas en sanning bakom det som sägs vilket blir farligt. Det är dock inte riktigt historia den är påhittad.
Längd: Cirka 10 minuter.
Nya avsnitt: Alla avsnitt finns ute.

Läs mer:
20 skräckfilmer som är perfekta att se i helgen
Test: Planera en myskväll och få reda på vilken skräckfilm du borde se
Fem skräckfilmer som släpps i höst – missa inte!

Foto: IBL