Felix-Sandman-flickvan-2018

Felix Sandman: ”Jag är kär igen”

Felix Sandman har äntligen släppt sitt första album som bland annat handlar om hans ex. I en intervju med TV4 berättar han nu att han träffat någon ny.

Förra året kom nyheten om att killarna i FO&O bestämt sig för att satsa på sina solokarriärer. Felix Sandman släppte sin första låt samtidigt som han ställde upp i Melodifestivalen där han kom på en andra plats.

Felixs låt Every Single Day fick stor uppmärksamhet, bland annat för att han berättade att den handlade om hans uppbrott med ex-flickvännen Lovisa.

Nu har Felix släppt sitt första album Emotions, där det bland annat finns en låt som heter just Lovisa. I söndags gästade Felix Nyhetsmorgon där han fick frågan om hur Lovisa reagerat på att han skrivit låtar om henne.

– Jag vet inte faktiskt. Vi har gjort slut tre gånger, så många av de här låtarna är under alla de perioderna, så hon har hört dem flesta, säger Felix i Nyhetsmorgon.

Han tillägger också att när han träffat henne har hon varit glad och gråtit, men att han inte vet hur hon känner nu. Felix får också frågan om det finns en ny Lovisa i hans liv.

– Det kanske det finns, men det är mitt nästa album, säger Felix och ler.

Han får då följdfrågan om han är kär igen.

– Ja det är jag! Jag trodde verkligen inte jag skulle kunna bli det igen.

Följ med hem till Felix – här under kan du se när vi hälsade på hemma hos Felix!

Läs mer:
Felix Sandman och Benjamin Ingrosso åker på turné tillsammans – hit kommer de
Felix Sandman om framtiden för FO&O
Benjamin Ingrosso om sin relation till Felix Sandman: ”Vi är som bröder”

Foto: IBL