Josie-Archie-Riverdale

Fansens teori: Josie och Archie kan bli ett nytt par i Riverdale

Kommer vi att få se ett nytt par i Riverdale? Det tror i alla fall många fans. Här är anledningarna till att de tror Archie och Josie är seriens nya kärlekspar.

Just nu har Riverdale säsong 3 säsongsuppehåll och det finns många frågor som förhoppningsvis kommer besvaras när serien kommer tillbaka. En av de stora frågorna är om Veronica och Archie kommer att bli tillsammans igen. Något som många fans nu inte tror kommer hända utan de tror istället att Archie kommer få en ny kärlek som är ingen mindre än Josie.

Läs mer: Då kommer Riverdale tillbaka efter säsongsuppehållet

Fansen teori startade med att Ashleigh Murray som spelar Josie berättade att det kommer hända saker i Josies kärleksliv under säsong 3. Hon sa också att det kommer bli drama kring det. Det fortsatte sedan när KJ Apa i en annan intervju sa att Archie kommer bli räddad av en speciell person och musik. I Riverdale förknippar alla musik med Josie så det skulle därför kunna vara henne han pratar om.

Utöver det har Kj och Ashleigh den senaste tiden lagt upp mycket behind the scenes-bilder tillsammans, vilket innebär att de har många scener tillsammans i de kommande avsnitten.

I trailern till nästa avsnitt har vi också fått se att Veronica och Reggie kommer varandra ännu närmare vilket inte heller bådar gott för Varchie.

Under hela början av säsong 3 har Veronica sagt att hon och Archie är endgame och det låter inte så troligt att hon skulle ge upp det. Josie och Archie har musiken gemensamt och det kan vara därför hon räddar honom vilket inte behöver betyda att de blir ett par.

Så kommer Archie och Josie att bli ett par? Allt kan hända i Riverdale, det har vi lärt oss nu.

Läs mer:

Tidshopp och omvända roller – det här händer när Riverdale kommer tillbaka

Test: Välj en outfit och få reda på vem du är i Riverdale

Riverdale-skaparen om vem som är The Gargoyle King

Källa: Pop Buzz

Foto: Netflix