ny-karaktar-skam-2017

Fansens teori: Han är nya karaktären i Skam

Just nu väntar alla på att Skam säsong 4 ska börja samt att vi ska få reda på vem som är huvudpersonen. Nu har fansen en teori om att vi kommer få se en ny karaktär i vår.

Det vi vet än så länge om Skam säsong 4 är att den har premiär i vår och att de har börjat spela in. Den stora frågan är vem som kommer att bli huvudperson? Tyvärr får vi nog vänta ett tag till på det svaret.

Läs mer: Just nu spelas Skam säsong 4 in – se första bilderna!

En rolig nyhet däremot är att vi förmodligen kommer att få se en ny karaktär i den nya säsongen. Enligt fankonton och reddit-trådar kommer den nya karaktären att heta Yousef Acar. Enligt tidningen DT är det Cengiz Al som ska spela Yousef.

ny-karaktar-skam

Foto: Skrämdump Facebook

NRK har inte bekräftat att Yousef Acar är en ny karaktär i Skam men enligt fan-kontona ska det redan nu finnas en Facebook-sida för karaktären, där han är vän med två personer. De ska enligt DT båda jobba med Skam. Nu verkar det dock som att hans profil är stängd och det går inte längre att se hans vänner så det är fortfarande oklart om han faktiskt är en ny karaktär. Vi får helt enkelt vänta och se.

Ny-karaktar

Läs mer:
Här är Skam-tröjorna du kommer vilja ha
Quiz: Hur mycket kan du om Skam?
Här hittar du alla inspelningsplatser för Skam

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: Nrk, Skärmdump