Kylie-Jenner-bebis-namn

Fansens teori: Det ska Kylie Jenners dotter heta

Efter flera månader av rykten har Kylie Jenner äntligen bekräftat att hon och pojkvännen Travis Scott fått en dotter. Nu tror fansen att de vet vad hon kommer att heta.

Igår la Kylie Jenner ut en bild på Instagram där hon förklarade att hon inte velat gå ut med sin graviditet då hon ville förbereda sig för att bli mamma i lugn och ro. Hon avslöjade också att hon och Travis Scott den 1 februari fick sin dotter. Förutom det la Kylie också ut en Youtube-video där hon delade med sig av hela sin graviditet med allt från hennes ultraljud till när hon hade en babyshower.

Läs mer: Se de privata gravidbilderna på Kylie Jenner – som vännerna nu visar upp

Just nu väntar alla spänt på att få reda på vad Kylie och Travis valt att döpa sin dotter till. Fansen tror dock att de redan har listat ut det, skriver Seventeen.

I Kylies video så dyker nämligen en sak upp hela tiden – fjärilar. Något som fått fansen att tro att hon kommer heta Butterfly.

Teorin är inte helt galen då det finns flera tecken på att just Butterfly skulle kunna vara ett alternativ. Kylie och Travis har nämligen matchande tatueringar som föreställer en fjäril och när Kylie fyllde 20 år så fick hon ett fjärils-halsband av Travis.

Ett halsband som står mycket i fokus i Youtube-videon. Dessutom ser vi att det i deras barnrum är fjärilar över hela väggen.

Läs mer:
Kylie Jenner och Travis Scott har fått barn
Så mycket har Kylie Jenner tjänat på Kylie Cosmetics
Sno stilen av Kylie Jenner – här hittar du kläderna

Foto: Stella picture, Skärmdump youtube