vampire-diaries

Fansens teori: De gifter sig i The Vampire diaries

Snart får vi säga hej då till The Vampire Diaries. Nu är det bara några få avsnitt kvar och enligt fansen kommer vi att få se ett bröllop.

Sista avsnittet av The Vampire diaries närmar sig och även om vi inte vill att serien ska ta slut så ser vi framemot att få se vad som kommer att hända. Förra veckan bekräftade Nina Dobrev att hon kommer att komma tillbaka till serien. Det är dock inte klart vad som kommer att hända med hennes karaktär. Inför det spännande avslutet finns det flera fan-teorier kring vad som kommer att hända, och en av dem är att vi kommer att få se ett bröllop.

Läs mer: Åtta gånger vi känt igen oss i The Vampire diaries

I det första avsnittet av The Vampire diaries säger Caroline att hon och Stefan planerar ett bröllop. Något fansen nu hoppas ska bli sant. Till Popsugar säger skaparen av serien, Julie Plec, att vi får vänta och se men att hon inte glömt att Caroline sagt det.

Fansens teori om ett bröllop har också fått extra mycket spridning efter att Ian Somerhalder, som spelar Damon, delat en bild på Instagram. På bilden är det han, Candice King (Caroline) och Paul Wesley (Stefan). Både Stefan och Damon är klädda i matchande kostymer vilket många fans tolkar som att de ska spela in en bröllopsscen.

Läs mer:
Nina Dobrev om att vara skådespelerska: ”Du måste vara hårdhudad”
Fem tv-serier vi måste säga hejdå till 2017
Sju anledningar till Riverdale är din nya favoritserie

Foto: The CW