Camila-Cabello-Shawn-Mendes

Fansens teori: Camila Cabellos låt ”All These Years” är om Shawn Mendes

För några år sedan ryktades det att Camila Cabello och Shawn Mendes dejtade och nu tror fansen att en av Camilas låtar på hennes nya album handlar om Shawn.

Förra veckan släppte Camila Cabello sitt debutalbum. En av låtarna på albumet heter After All These Years och fansen tror att den handlar om Shawn Mendes.

Under 2015 var ett av de hetaste ryktena att Camila och Shawn dejtade. De båda sa då att de bara vara väldigt nära vänner men Camila har också berättat att hon från början hade en crush på Shawn.

I låten har nu fans hittat delar som tyder på att låten är om Shawn. Bland annat sjunger Camila i början att ”ditt hår har blivit lite längre, dina armar ser lite starkare ut och dina ögon är precis som jag minns”. Något som stämmer in på Shawn då han både har längre hår och fått mer muskler.

Därefter är texten ”låter som du är lyckligare med henne” något som skulle kunna handla om ryktena kring att Shawn dejtar Hailey Baldwin. För några år sen gick det också rykten om att Shawn och Camila kysst varandra vilket textraden ”men kysser hon dig som jag kysste dig?” skulle antyda på.

Camila och Shawn har dessutom känt varandra i flera år och det kan ju vara så att Camila ”efter alla de här åren” fortfarande har känslor kvar.

Läs mer:
Camila Cabello om hennes värsta dejt: ”Gömde mig under en filt”
Här flörtar Niall Horan och Camila Cabello på Instagram
Shawn Mendes om sitt hemliga projekt med KJ Apa

Foto: IBL