Veronica-Jughead-kyss-bild

Fansen rasar efter kyssbilden på Jughead och Veronica

På torsdag kommer äntligen nästa avsnitt av Riverdale efter fyra veckors uppehåll och det verkar vara ett avsnitt fullt av drama.

I trailern till nästa avsnitt av Riverdale kan vi se att det kommer hända en hel del. Hela gänget verkar nämligen åka till en stuga för lugn och ro men det verkar inte bli så lugnt som de har tänkt sig.

Roberto Aguirre-Sacasa, som är en av skaparna bakom Riverdale, har delat en bild på sin Instagram från nästa avsnitt. En bild som fått fansen att rasa.

På bilden ser vi nämligen Veronica (Camila Mendes) kyssa Jughead (Cole Sprouse) i en bubbelpool.

Under bilden har Roberto skrivit ”Sex dagar kvar till vårt sexigaste Riverdale-avsnitt någonsin. Och då menar jag inte bara bubbelpools-scenen.”.

Det finns många olika teorier kring varför Veronica och Jughead kysser varandra men den troligaste är att de spelar sanning eller konsekvens. I trailern kan vi nämligen se att både Betty och Archie också är i poolen. Kanske kysser Veronica Jughead som hämnd för att Betty och Archie kysstes? Svaret får vi förhoppningsvis på torsdag då avsnittet 14 kommer!

Kan du inte vänta på nästa avsnitt? Passa då på och se vår Youtube-serie Riverdale Recap där vi varje vecka diskuterar det senaste avsnittet och tar upp olika teorier.

Riverdale Recap: Vem är egentligen Black Hood? Alla teorier!

Läs mer:
Galna fanteorin: Därför är Betty den riktiga Black Hood i Riverdale
Åtta tv-serier du måste se om du älskar Riverdale
Exklusivt: 14 snygga bilder på skådespelarna i Riverdale

Foto: The CW