Fansen avslöjar: 18 saker du vill veta om Hov1

Fansen avslöjar: 18 saker du vill veta om Hov1

Hov1 är upptagna killar och ställer sällan upp i intervjuer. På så vis blir de ganska mystiska och det är svårt att få reda på saker om dem. Men vilka vet mer om Hov1 än deras trogna fans? Vi lät de berätta ett gäng rolig fakta om gruppen.

Vi lät några av Hov1:s största fan-konton på Instagram, Hov1citat, hov1_edits, hov1forever, alwayshov1 och fulastekronan, berätta 20 roliga fakta om killarna.

Fansens 20 roligaste citat om Hov1:

1. ”Vissa av dem gillar lite konstiga saker, Noel till exempel älskar vyer”.

2. ”I låten Heartbreak sjunger de: hon har inte tid för nån kärlek om du inte är Rihanna. Då syftar de på en tjej som Ludwig träffade på krogen och sedan diskuterade de att man inte vill träffa någon för att göra den personen hel”

3. ”Alla i Hov1:s crew är deras vänner, till exempel Valter, Victor och Carmelo, vilket är fett najs för de tar liksom med sina egna vänner ut på turné och sånt”.

4. ”När Noel var liten svalde han en dank (kula). Han hade stoppat den i munnen och sedan råkade han svälja den”.

5.Axel och Fabian har känt varandra hela livet och bott grannar. Han är med i crewet nu”.

6.Dante är besatt av Supreme. Han har nästan alltid Supreme-kläder”.

7. ”Noel är 1,93m, Dante är 1,87m, Ludwig är 1,83 m och Axel är 1,74m”

8. ”Noel har en hund som heter Frasse och Ludwig har två mopsar som heter Arne och Gunnar”.

9. ”Dante är väldigt, väldigt, väldigt snäll mot sina fans och bryr sig sjukt mycket om oss. Han har varit så snäll varje gång jag träffat honom. Jag tror ärligt inte det finns någon snällare människa”.

10. ”Ludwig har hoppat fallskärm”.

11. ”Många anser att det är Hov1 som tog fram fiskehattar på modet igen”

12. ”Hela deras crew är sjukt härliga eftersom de alla är bästa vänner”.

13. ”Hov1 är väldigt noga med att Hov1 inte bara är de fyra, utan att det är alla kompisarna och alla andra som hjälper till runt omkring”.

14. ”När jag la ut ett inlägg om att jag var fett ledsen så kommenterade Ludwig ett hjärta. Och när en annan tjej skrivit om sina problem hade Ludwig svarat henne och hjälpt henne att lösa dem”.

15. ”Det märks att de vill gå sin egen väg. Många andra artister ”ställer sig i ledet” men inte Hov1. Man märkte till exempel på P3 guld, då de fick skit för att de ignorerade programledaren, var ju för att han hade varit taskig och gjort narr och skämt ut Ludwig kring hans relation med Zara Larsson”.

16. ”Dante älskar den amerikanska rapparen Travis Scott”.

17. ”Killarna är sjukt snälla mot oss fans och försöker så ofta de får tid att gilla våra bilder på våra fanpages”.

18. ”Många journalister tjatar om Ludwigs relation med Zara Larsson. Visst det kanske lockar läsare, men det är sjukt uttjatat enligt killarna”.

Läs mer!
11 saker du kanske inte vet om Hov1
Hov1 berättar allt i ny dokumentär-serie