https://youtu.be/xl5wv4wk4y0

Exklusivt: Se första trailern till The Chilling Adventures of Sabrina

Tv-serien Sabrina tonårshäxan kommer nu i en ny version på Netflix och den är betydligt mycket mörkare än den gamla versionen. Se trailern här!

Tv-serien Sabrina tonårshäxan visades mellan 1996 och 2003. Serien handlade om tonåringen Sabrina som bodde tillsammans med sina fastrar. Utåt sett verkade hon som vilken tonårstjej som helst, men sanningen var en annan. Hon var nämligen en häxa, något hon dolde för alla utom sina fastrar.

Nu kommer den serien i en helt ny mörk version – The Chilling Adventures of Sabrina. Vi kommer fortfarande att få följa Sabrina som är en häxa men den här versionen är mycket mörkare med fokus på skräck och övernaturliga saker.

The-Chilling-adventures-of-Sabrina-netflix

Enligt Deadline kommer serien börja med att Sabrina försöker hantera att hon både är häxa och en vanlig tjej, samtidigt som hon slåss mot onda krafter som hotar hennes familj och dagsljuset alla människor behöver.

I rollen som Sabrina kommer vi att få se Kiernan Shipka. Ross Lynch kommer att spela Harvey Kinkle och Miranda Otto samt Lucy Davis kommer spela Sabrinas fastrar. Roberto Aguirre-Sacasa, showrunner för Riverdale, är manusförfattare och exekutiv producent för serien.

Nu har en trailer släppts till serien och där får vi se Sabrina fira sin födelsedag. I tonerna till en läskigare version av sången Happy Birthday får vi se en hel del övernaturliga saker.

Se trailern här under!

The Chilling Adventures of Sabrina har premiär på Netflix den 26 oktober.

Läs mer:
Här är första bilderna från The Chilling Adventures of Sabrina
Ingen Sabrina tonårshäxan i Riverdale – enligt producenten
Sju tv-serier att se fram emot i höst

Foto: Netflix