Justin-Bieber-Dansare-Koreograf

Exklusivt: FRIDA har träffat Justin Biebers dansare (OMG!)

När Justin Bieber ska uppträda är det inte bara han som kommer till stan, utan han har ett helt gäng med sig. FRIDA har träffat hans koreograf och dansare!

Under onsdagskvällen gick ryktet på Twitter om att Justin Bieber skulle ha varit på en dans-workshop som hans dansare höll i på Scandinavian Dance Academy. FRIDAS Terese Allert och Hanna Wikström tog sig till dansskolan men tyvärr var Justin då inte på plats. I stället fick FRIDA en exklusiv intervju med Justins dansare, CJ Salvador och Jonathan ”J-Boogie” Rabon, samt koreograf Nick DeMoura.

Justin-Bieber-Dansare-Koreograf

Från vänster: CJ Salvador, Nick DeMoura och Jonathan ”J-Boogie” Rabon.

När Justin var i Sverige förra gången berättade han att han älskar Sverige. Även hans danscrew älskar att vara här och tycker att Stockholm är en vacker stad. De berättar också att de är riktigt taggade inför de två kommande konserterna och lovar att de kommer bjuda på en fantastisk show. Men hur har The Purpose tour varit?

– Fantastiskt, det är ett drömjobb! Och jag får göra det med mina bästa vänner. Jag är tacksam varje dag, säger CJ Salvador.

Koreografen Nick DeMoura tycker det är en ära att få jobba med Justin Bieber.

– För mig är den här turnén riktigt speciell. Det är andra gången jag koreograferar och designar en hel show, och att få jobba tillsammans med en av världens bästa artister samt att få resa över hela världen med mina bästa vänner. Det är jättekul, säger Nick DeMoura.

Läs mer:
Quiz: Hur mycket kan du om Justin Bieber?
Allt du behöver veta inför Justin Biebers konsert
Här är Justin Biebers crew (som kommer till Sverige)

Av: Sara Zettergren, Terese Allert, Hanna Wikström

Foto: Privat