Nicole Falciani och Eric Saade

Eric Saades första ord om uppbrottet från Nicole

För ett par veckor sedan kom beskedet att Nicole Falciani och Eric Saade gjort slut och därmed ställt in sitt bröllop. Nu väljer Eric att uttala sig om uppbrottet för första gången.

För snart fem år sedan fann influencern Nicole Falciani och artisten Eric Saade varandra. 2018 gick Eric ner på knä framför sin Nicole och efter ett självklart ”ja” var bröllopsplanerna igång.

Planen var att gifta sig i Toscana i Italien i maj 2020. Men coronapandemin satte stopp för kärleksfesten och bröllopet sköts upp – för att senare ställas in. I mitten av maj kom nämligen beskedet om att Nicole och Eric valt att gå skilda vägar. Det var i ett inlägg på Instagram som Nicole valde att dela med sig av den tråkiga nyheten:

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget”, skrev Nicole Falciani och fortsatte:

”Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar detta. Varken jag eller Eric kommer kommentera detta ytterligare i dagsläget”.

Eric bryter tystanden

Till skillnad från Nicole har Eric valt att inte uttala sig om uppbrottet – förrän nu. I ett inlägg på Instagram delar han med sig av sina känslor, samtidigt som han tackar för det stöd som han och Nicole har fått:

”Hej allihopa. Vissa förstår kanske varför jag varit frånvarande… Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig. Jag kommer alltid se tillbaka på de positiva stunderna jag fått uppleva de senaste 5 åren. Tack för all kärlek ni ger, till både mig och Nicole. Hörs snart. /E.”

Foto: TT

LÄS MER: 

Nicole Falciani bekräftar uppbrottet med Eric Saade

Eric Saade och Nicole Falcianis bröllop ställs in

Artisten Eric Saade: ”Jag gillar inte julklappar”