to-all-the-boys-ive-loved-before-2

En uppföljare till filmen ”To All The Boys I’ve Loved Before” är på gång

Netflix-filmen To All The Boys I’ve Loved Before blev snabbt populär och nu verkar det som att det kommer bli en uppföljare.

I somras släppte Netflix filmen To All The Boys I’ve Loved before med Lana Condor och Noah Centineo i huvudrollerna. I filmen får vi följa Lara Jean som skrivit kärleksbrev till alla hon någonsin haft en crush på. Hon har dock aldrig skickat iväg dem. En dag upptäcker hon att någon annan har skickat dem och plötsligt vet alla hennes förälskelser om hennes känslor. Filmen är baserad på boken med samma namn som är skriven av Jenny Han.

Efter att filmen blivit en stor hit började det direkt ryktas om att det skulle kunna komma en uppföljare särskilt eftersom det finns två böcker till i serien, P.S jag gillar dig fortfarande och Nu och för alltid, Lara Jean. Nu verkar det som att det kommer en till film!

Enligt Hollywood Reporter så har Netflix signat ett stort avtal med produktionsbolaget Paramount och deras första projekt tillsammans ska vara att göra en uppföljare till TABILB.

Test: Vem borde du dejta av Peter eller Josh?

De som har läst böckerna vet att den första filmen skiljer sig en del från den första boken. I den första boken så avslöjar bland annat inte Lara Jean sina känslor för Peter utan det gör hon i den andra boken. Bubbelpools-scenen utspelar sig också i den andra boken. Vi kan alltså vänta oss att uppföljaren nog kommer bli en blandning av bok två och tre.

TATILB slutade med att ännu en av Lara Jeans förälskelser dök upp utanför hennes dörr efter att ha fått ett brev. Kanske kommer han att skapa problem mellan henne och Peter?

Netflix har ännu inte bekräftat att det blir en TABILB 2 men vi håller tummarna!

Läs mer:

Fem tecken på att det blir en To All The Boys I’ve Loved Before 2

Hemliga kopplingen mellan Riverdale och To All The Boys I’ve Loved Before

Åtta saker du inte visste om Noah Centineo

 

Foto: Netflix