Riverdale-sasong-3

En av huvudkaraktärerna kan dö i Riverdale säsong 3

Nedräkningen har börjat! Nu är det bara en vecka kvar tills Riverdale säsong 3 drar igång och enligt skaparen bakom serien kan vi behöva säga hejdå till en av huvudkaraktärerna.

Efter flera månaders väntan är det snart över. Den 11 oktober kommer äntligen Riverdale säsong 3 och det kommer att bli en galen säsong.

Eftersom det är ett tag sedan säsong 2 tog slut kan vi snabbt dra vad som faktiskt hände i sista avsnittet. Cheryl gick med i Serpents, Veronica stod upp mot sin pappa och Jughead tog över Serpents. Betty gick också med i Serpents då hon accepterade att bli Jugheads ”drottning” och vi fick se Archie bli arresterad för ett mord han inte begått. Alla de onda i Riverdale samlades också och verkade planera något stort. Utöver det vill Polly hjälpa sin mamma och berättar därför om en man som hjälpt henne och som nu vill hjälpa Alice. Det var den korta och snabba versionen!

Så vad kommer att hända i säsong 3? En hel del. Skådespelarna har redan avslöjat 19 saker som kommer hända i den tredje säsongen, som att Jugheads mamma och syster kommer dyka upp och att Josie och Kevin eventuellt kommer bo ihop. Utöver det så gillar Riverdale-skaparen Roberto Aguirre Sacasa att teasa om vad som kommer att hända.

I förrgår tweetade han ut en bild från manuset för avsnitt 9 i säsong 3. Han har sedan tidigare avslöjat att första delen av säsong 3 kommer att bli åtta avsnitt och att det därefter kommer bli en paus innan avsnitt 9 kommer.

På bilden ser vi tecknade Archie sitta och rita av sig själv och avsnittet heter ”No Exit”. Under bilden har han också skriva att ”Livet går vidare (för de flesta av våra huvudkaraktärer) i avsnitt 9 av Riverdale”. Därefter kommer tre emojis, en tärning, en boxningshandske och en dödskalle.

Så vad betyder det här? Ett sätt att tolka det på är att han syftar på att någon av huvudkaraktärerna kommer att dö i avsnitt 8, särskilt sett till boxningshandsken och dödskallen. Det kan också betyda att något kommer hamna i trubbel, kanske hamnar i fängelse eller på sjukhus? Tyvärr finns det ännu inga svar utan vi får helt enkelt vänta och se vad som händer.

Läs mer:
Har Archie blivit en serpent? Se nya trailern till Riverdale säsong 3
Här är filmerna som Riverdale-skådespelarna kommer att vara med i
Test: Är du en Riverdale-expert?

Foto: The CW