Hur det gick för Emily och Alison i PLL – avslöjas i första avsnittet av The Perfectionists

Hur det gick för Emily och Alison i PLL – avslöjas i första avsnittet av The Perfectionists

Vad kommer hända med Emison när Pretty Little Liars spinoff serie The Perfectionists tar över där berättelsen slutade? Svaret, som så många längtar efter, verkar dölja sig i seriens allra första avsnitt.

I maj kom den första trailern för spinoff-serien Pretty Little Liars: The Perfectionists ut. Under sista säsongen av PLL fick vi följa Emily och Alisons kärlekshistoria. Alison var gravid och födde tillslut parets tvillingar och relationen utvecklades ytterligare när de valde att förlova sig.

Sedan säsongsavslutningen har många frågat sig vad som kommer hända mellan Alison och Emily när Pretty Little Liars: The Perfectionists startar, eftersom Shay Mitchell, som spelar Emily, inte syns i seriens första trailer.

I det 30 sekunder långa klippet ser vi istället hur serien börjar med att Alison flyttar till Oregon tillsynes utan Emily. Frågan är vad Alisons flytt betyder för paret Emison och deras lilla familj?

Se trailern här:

När de båda seriernas skapare, I. Marlene King fick frågan av Entertainment Tonight var hennes svar att Alisons flytt handlar om en personlig resa som är viktig för henne.

I. Marlene King menar att Shay Mitchells beslut att gå en annan väg satte henne i en svår position. Samtidigt som det är viktigt att Alison får en ny och fräsch start i Pretty Little Liars: The Perfectionists så ville hon hedra parets förhållande och deras förflutna.

– Det var en utmaning, och jag hoppas att vi har lyckats att göra vårt bästa möjliga jobb med att hedra vad vi vet är deras sanning, säger I. Marlene King.

Läs mer:
Shay Mitchell är tillbaka i ny tv-serie – som alla PLL-fans kommer älska

Parets förhållande verkar därmed vara på paus. För alla Emison-fans är det en tråkig nyhet men enligt seriens skapare behöver det inte betyda slutet för paret och deras familj.

– Vi kommer absolut få se mer av tvillingarna som nu dessutom har vuxit till sig lite. På frågan om Emily kommer tillbaka svarar jag att allting är möjligt.

Läs mer:
Allt vi vet om Pretty little liars spin off-serie – The Perfectionists
Gossip girl-stjärnan ska vara med i The Perfectionists
10 stunder vi aldrig kommer att glömma från Pretty little liars

Foto: Freeform