Lily Collins har gift sig – allt om bröllopet med filmregissören

Emily in Paris-skådisen Lily Collins har gift sig med Charlie McDowell

I en brudklänning från Ralph Lauren med spetsluva sade Emily in Paris-skådisen Lily Collins häromdagen ”Ja” till sin Charlie McDowell. Nu berättar hon om lyckan!
TV: Här är 6 saker du vill veta om Lily Collins
1:13

Efter reklamen: TV: Här är 6 saker du vill veta om Lily Collins

(1:13)

Slå på ljud

”Det som började som en saga har nu blivit min verklighet för all framtid. Jag kommer aldrig kunna förklara fullt ut hur överväldigande underbara de senaste dagarna har varit, men magiskt är det närmsta jag kan komma”, berättar skådespelaren Lily Collins, 31, på sina sociala medier när hon avslöjar giftermålet med sin filmregissör Charlie McDowell, 38.

lily collins i bröllopsklänning vid ett vattenfall kysser nyblivna maken charlie mcdowell.

Lily Collins i en vacker spetskreation med luva från Ralph Lauren kysser maken Charlie McDowell.

Lily Collin och Charlie McDowells bröllop

”Jag ville aldrig vara någons så mycket som jag ville vara din, och nu är jag din fru”, fortsätter Lily Collins skriva intill bröllopsbilderna där man och hustru poserar i en fin skogsdunge.

Bröllopet ägde rum den 4 september i Colorado, vilket är precis ett år efter det att Lily Collins och Charlie McDowell gick och förlovade sig. Dottern till musikmannen Phil Collins och Charlie McDowell har varit ett par i två år nu och båda skriver under på att de aldrig varit lyckligare än just nu.

”Nu är vi varandras för alltid. Jag älskar dig nå så otroligt”, fortsätter texten.

Charlie McDowell är son till A Clockwork Orange-skådisen Malcolm McDowell och Gilbert Grape- skådespelaren Mary Steenburgen – så de nyblivna makarna är båda vana med ett liv i rampljuset!

Lily Collins slog igenom stort under pandemin

Kändisdottern Lily Collins slog igenom stort när hon dök upp i Netflix-succén Emily in Paris som hade premiär mitt i pandemin.

I serien får vi följa amerikanskan Emily Cooper (Lily Collins) som skickas till Paris för att jobba med marknadsföringsbyrån Savoirs sociala medier. Till en början är medarbetarna på det europeiska kontoret skeptiska till den unga och nytänkande kollegan, men snart inser de att hon skapar engagemang som ingen annan.

Inspelningarna till säsong 2 påbörjades i våras, och i de nya avsnitten som kommer ha premiär inom kort fortsätter Emilys äventyr i Frankrike, och den är gången även på landets riviera.

Lily Collins om relationen till maken

Tidigare i år berättade Lily Collins hur hennes och Charlie McDowells relation stärktes under pandemin.

– Livet i karantän har gjort att många par har valt att gå skilda vägar, men den tid vi tillbringat tillsammans gjorde bara att vi blev starkare, sa hon i magasinet L’Officiel och fortsatte:

– De flesta har bara kunnat vara sig själva under de senaste månaderna, eftersom det inte funnits så mycket som distraherar.

Foto: TT/Instagram/Netflix

TV: Därför pratar alla om Emily in Paris
1:08

Efter reklamen: TV: Därför pratar alla om Emily in Paris

(1:08)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Nya detaljerna om säsong två av Emily in Paris – inspelningarna har börjat
Kändisarna som Disneyprinsessor – kolla in de magiska bilderna