Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson med dottern

TT, Instagram

Ellinor Bjurström har fått sitt andra barn – det heter dottern

Nyligen välkomnade Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson sitt andra barn till världen. Nu berättar Ellinor om den dramatiska förlossningen inför dotterns stundande ankomst.

TV: Ellinor Bjurström om 3 favoriter hon följer på Instagram
1:12

Efter reklamen: TV: Ellinor Bjurström om 3 favoriter hon följer på Instagram

(1:12)

Slå på ljud

Influencern Ellinor Bjurström och pojkvännen Jimmy Olsson har blivit föräldrar igen. Efter att i februari avslöjat att treåriga sonen Aaron skulle bli storebror så har lillasyster nu äntligen kommit. Nu berättar Ellinor om den dramatiska vändningen under förlossningen och dotterns snabba ankomst.

Berättar om förlossningen

På Instagram berättar Ellinor om den snabba förlossningen som kantades av mycket händelser och känslor. Bara en timme efter paret kommit in till förlossningen var nämligen dottern ute. Anledningen – ett akut kejsarsnitt.

”Jag som tänkte uppdatera er under förlossningen. Men som ni kanske märkte så slutade uppdateringen efter 15.00. Det blev nämligen inte riktigt som vi tänkt oss. Mitt fokus blev totalflyttat till att snabbt som attan föda barn med en barnmorska fast vid fotändan av sängen.” skriver hon i ett inlägg på Instagram.

”Det fanns en chans att navelsträngen skulle komma ut med vattnet (eller typ en arm) så det blev snabbt beslut om snitt. Både jag och Jimmy höll på att svimma. Bokstavligen men vi klarade oss ifrån det, eller jag vet inte. Jag kan fan ha svimmat lite snabbt när BM ‘satt fast’ med sina två fingrar i mig och säger ‘vi måste göra akut snitt nu, jag kan inte ta ut mina fingrar, då finns det risk att saker (navelsträngen , arm mm) följer med ut’ så där satt hon vid fotändan på sängen tills bebis var ute med snitt.” berättar Ellinor.

Avslöjar dotterns ovanliga namn

Men trots den snabba vändningen berättar Ellinor att förlossningen var lite komisk, dramatisk, underbar och läskig på samma gång och att hon och dottern mår bra. Även att hon ser tillbaka på förlossningen med positiva känslor.

"Vi alla mår superbra men lite chockade och omtumlande, jag är i det stora hela sjukt nöjd med min förlossning och personalen på BB Stockholm! Nu njuter vi av bebisbubblan och blir kvar här på BB pga snitt.”

Hon visar även upp den nyfödda dottern och avslöjar hennes namn genom en bild på Instagram. I munnen har bebisen en napp med sitt blivande namn på.

”Allihopa, säg hej till Novali. Novali Noraa Bjurström.” skriver Ellinor Bjurström.

Välkommen till världen Novali och stort grattis Ellinor och Jimmy!

TV: Det här heter kändisarnas barn födda 2021
1:11

Efter reklamen: TV: Det här heter kändisarnas barn födda 2021

(1:11)

Slå på ljud

Foto: TT, Instagram

Relaterade artiklar
Biancas stora överraskning – sjunger med Benjamin på Allsångsscenen
Emma Stone och 10 andra Hollywoodkändisar som fått barn 2021