Efter otrohetsskandalen – nu har Khloe Kardashian fått barn

Efter otrohetsskandalen – nu har Khloe Kardashian fått barn

Khloe Kardashian och Tristan Thompson har fått barn! Tidigare i veckan avslöjades det att Tristan varit otrogen. Här är allt vi hittills vet om födseln och otrohetsskandalen.

Om du har följt realityserien Keeping up with the Kardashians kan du inte ha missat Khloe Kardashians kärlek till barn. Hon älskar sina syskonbarn och hennes längtan efter egna har varit tydlig.

I december förra året berättade Khloe den glada nyheten på Instagram – hon och pojkvännen Tristan Thompson väntade barn. De har dejtat sedan september 2016.

https://www.instagram.com/p/Bc8PFjuFjlp/?hl=en&taken-by=khloekardashian

Tillsammans bor de i Cleveland, eftersom det är där Tristan spelar basket i NBA och Khloe har uppdaterat sina följare om graviditeten på sociala medier.

Samma vecka som hon förväntades föda, började det cirkulera rykten om att Tristan skulle ha varit otrogen. Strax därefter dök det upp en film där han kysser en annan tjej i oktober. Det har även funnits bilder från en nattklubb där han ska ha hånglat med en annan tjej, så sent som förra helgen.

Hennes mamma Kris Jenner, systrarna Kim och Kourtney Kardashian samt bästa kompisen Malika Haqq flög då till Cleveland för att stötta Khloe. På torsdag morgon, amerikansk tid, föddes parets dotter. Även Tristan Thompson ska ha funnits med under födseln – trots att ryktena säger att Khloe är helt förstörd efter otrohetsskandalerna.

Kylie Jenner är den första i familjen som har offentligt gratulerat systern. Hon la upp en snap på Snapchat där hon skrev ”Grattis Khloe, it’s a girl”

Läs mer!
Hemliga betydelsen bakom alla Kardashian/Jenner-barnens namn
Make up-artisten: Hemliga knepet bakom Kardashians contouring
Nu avslöjar Kylie Jenner allt vi undrat om hennes graviditet

Foto: