Efter missen i förra riverdaleavsnittet – nu förklarar serieskaparen

Efter missen i förra riverdaleavsnittet – nu förklarar serieskaparen

Serieskaparen Roberto Aguirre-Sacasa erkänner att det skett en miss under inspelningen av förra avsnittet i Riverdale säsong 5. Detta har skapat en stor förvirring bland fansen. FRIDA reder ut!

Videon kunde inte hittas

Blev du också förvirrad när du kollade på det senaste avsnittet av Riverdale säsong 5? Det blev vi med! Tidshoppet har som sagt ägt rum och vi befinner oss sju år fram i tiden i avsnitt fyra: Purgatorio.

Läs allt om Netflix-serien Riverdale här!

Dock har det senaste avsnittet skapat reaktioner bland fansen. I det hör vi nämligen Veronica säga till maken: "Det är 2021, Chad. Har du inte hört? Vi kvinnor kan få allt nu", vilket indikerar att serien utspelar sig i nutid.

Men i förra avsnittet, innan tidshoppet, när Archie och gänget tog examen, finns det en banderoll med texten "Congratulations Class of 2021." Om de nu tog examen 2021 måste ju tidshoppet äga rum 2028? Hur kan det vara samma år när handlingen ska utspela sig sju år fram i tiden?

I en intervju med ET Online bekräftar serieskaparen Roberto Aguirre-Sacasa att bandrollen är ett misstag och att handlingen efter tidshoppet utspelar sig i nutid. Men han poängterar också att serien ska upplevas tidlös vilket är anledningen till att Jughead använder en skrivmaskin istället för en laptop.

Relaterade artiklar
Quiz: Hur mycket minns du från Riverdale säsong 4?