Louis-Tomlinson-brak

Efter incidenten på flygplatsen – Louis Tomlinson går fri

För flera veckor sen greps Louis Tomlinson på flygplatsen i Los Angeles efter att ha hamnat i bråk med en fotograf. Nu rapporterar TMZ att Louis inte kommer att bli straffad.

Det var i början av mars som Louis Tomlinson hamnade i bråk på flygplatsen LAX. När Louis och hans flickvän Eleanor Calder var på väg ut från flygplatsen så sa Louis till en paparazzi att sluta fota vilket fotografen inte gjorde. På videon som spridits från händelsen så går det att se Louis därefter ramlar in fotografen. Medan allt detta händer så börjar fans gå på Eleanor varpå Louis försöker skydda henne.

Läs mer: Louis Tomlinson och Eleanor Calder ryktas vara tillsammans igen

Efter händelsen greps Louis men enligt TMZ kommer han inte att åtalas för det som hände. Han kommer dock att behöva åka in för ett informellt förhör där han och de andra kommer få berätta sina versioner av vad som hände. Därefter kommer de att få råd kring hur de bör bete sig i framtiden i liknande situationer.

Enligt källor till TMZ ska även personal ha vittnat om att Louis varken slagit fotografen eller kvinnan som attackerade Eleanor.

Läs mer:
Här firar Louis Tomlinson och Briana Jungwirth sonen Freddies 1-årsdag
Louis Tomlinson har släppt singel – se första framträdandet här!
Louis Tomlinsons mamma har gått bort

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL