Lady Gagas nya pojkvän är Michael Polansky.

Efter A Star is Born – Lady Gaga är tillbaka med ny musik

Lady Gaga släpper första musiken sedan A Star is Born! Nya singel Stupid Love bjuder på ny look och nytt sound – se musikvideon här!
Lady Gagas mest minnesvärda looks på röda mattan
Slå på ljud

I tre år har vi väntat. Det har tisslats och tasslats länge, och både låttiteln och musiken har läckt ut. Men i natt var det äntligen dags för den officiella releasen: Lady Gaga släppte ny musik och en ny musikvideo för första gången sedan monstersuccén med A Star is Born. Först ut från kommande albumet, som går under arbetsnamnet LG6 (eftersom det är Lady Gagas sjätte album), är singeln Stupid Love.

Lady Gaga har arbetat på nya albumet i tre år, och troligen kommer det att släppas de närmaste månaderna, men ännu är inget klart. Fansen spekulerar i att albumet kommer heta Chromatica, men ingen vet det heller.

Lady Gagas nya look och sound i Stupid Love

I den Power Rangers-inspirerade musikvideon bjuder hon på en extra allt-look och ett sound som känns nytt, men samtidigt väldigt bekant för Gaga-fans. Den spejsade och poppiga Gaga från början av karriären är tillbaka! Mot en bakgrund av någon typ av framtidsöken brassar hon på med en futuristiska diva-look med rosa hår, blekta ögonbryn, lack och nitar.

Den coola musikvideon är dessutom inspelad med en mobiltelefon (ja, på riktigt!).

Lady Gagas hjärtesorg och nya kärlek

Själva texten handlar om att gå vidare och att träffa någon ny efter hjärtesorg – något som Lady Gaga själv har varit med om just under arbetet med nya albumet. Oavsett vad som hände eller inte hände med Bradley Cooper, så bröt hon ju förlovningen med Cristian Carino bara månader efter att A Star is Born haft premiär. Paret hade varit tillsammans i två år.

Sedan dess har hon haft två förhållanden. I somras ryktades hon ha en kort romans med sin ljudtekniker Dan Horton. Men i höstas dog det ut och sedan slutet av året har hon synts ihop med nya kärleken Michael Polansky. Redan nu i februari blev de ”Instagram-officiella”.

https://www.instagram.com/p/B8HwxhuFmQg/?utm_source=ig_embed

Se musikvideon till Lady Gagas Stupid Love här:

 

Källa: Elle

Foto: Instagram

LÄS MER:

Lady Gaga har friat till sig själv – spana in ringen här

Lady Gaga bekräftar – han är stjärnans nya pojkvän

Lady Gaga berättar i ny intervju om övergreppen