Ed Sheeran öppnar bar i västra London – ska bjuda på livemusik

Ed Sheeran öppnar bar i västra London – ska bjuda på livemusik

Just nu jobbar Ed Sheeran för fullt med att omvandla en spansk tapasrestaurang i västra London till en alldeles egen intim bar med fokus på livemusik. Bäst av allt? Det ryktas om att portarna kan slå upp redan om en månad.

I sommar är Ed Sheeran bland annat aktuell med en ny Europaturné – där ingen mindre än vår svenska superstjärna Zara Larsson kommer att agera förband. Men förutom det är den brittiska världsstjärnan också igång med ett helt annat projekt, nämligen att förvandla en spansk tapasrestaurang i västra London till en alldeles egen bar med fokus på livemusik.

Det var under förra året som Ed Sheeran och hans manager Stuart Camp köpte tapasrestaurangen Galicia på Portobello Road, i Notting Hill i London. Enligt uppgifter till tidningen The Sun ska duon ha betalat omkring 18 miljoner kronor för krogen, och sedan köpet ska lokalen ha genomgått en ordentlig renovering.

Vill inte att baren ska svämma över av fans

Än så länge finns det inte jättemycket information om stället. Men enligt The Sun strävar duon mot att skapa en bar i shabby chic-stil och med fokus på bra musik. Ed Sheeran ska även ha varit noga med att poängtera att han inte vill att lokalen ska svämma över av selfiejagande fans, utan mer kännas som en genuin medlemsklubb.

Den brittiska tidningen skriver också att Ed Sheeran funderar på att döpa baren efter sin låt Castle On The Hill från 2017, men det är ännu inte bekräftat. Det finns inte heller något exakt datum för när det nya stället kommer att öppna – men en lokal källa till The Sun uppger att det kan vara så att lokalen slår upp sina portar redan i slutet av april i år:

”Byggare jobbar stenhårt för att den ska vara klar i slutet av april”, säger källan till tidningen.

Foto: TT
Källa: The Sun

Läs mer:

Här är sommarens bästa festivaler – som du inte får missa!

Lili Reinhart spelar strippa – det här vet vi om nya filmen Hustlers

Fansen jublar! Harry Styles lockar är tillbaka