eagles

EAGLES SÄSONG 3 – DÅ SLÄPPS DEN OCH DETTA VET VI OM SÄSONG 4

Säsong 3 av SVT:s hyllade ungdomsserie Eagles har fått ett premiärdatum. Dessutom finns ett nytt besked om säsong 4. Här är allt vi vet!
7 orginalfilmer på Netflix som har premiär 2021
Slå på ljud

Efter att säsong 1 och 2 av Eagles gjort braksuccé på SVT stod det snart klart att det blir en säsong 3.

I serien får vi följa syskonparet som vuxit upp i USA men nu tvingats flytta med föräldrarna till deras hemstad Oskarshamn. Pappan som är före detta NHL-proffs drillar sonen till att gå i hans fotspår och dottern satsar på att bli stor influencer. Parallellt sker allt det som gör en ungdomsserie riktigt spännande; kärlek, intriger, konflikter, fester och skolgång.

Säsong 3 av Eagles på SVT

Det är en av huvudrollsinnehavarna, Edvard Olsson, som nu avslöjar när säsong 3 dyker upp i rutan. I ett inlägg på Instagram skriver han: ”Eagles säsong 3 släpps 4 Juni 2021”.

Premiären är alltså endast några dagar bort, hurra!

När kommer Eagles säsong 4?

Edvard Olsson ger i samma inlägg en härlig uppdatering kring säsong 4, och yes, den blir av! Han skriver: ”Sen tackar vi för oss med en fjärde och avslutande säsong! Vi hörs!!”

Vad innebär det? Jo, att säcken kommer att knytas ihop i en fjärde och avslutande säsong. Exakt när är ännu inte klart.

Sökte statister till serien

Den tredje säsongen kommer precis som de två föregående att utspelas i Oskarshamn, samt även i Stockholm. I höstas kunde fans anmäla intresse för totalt 20 olika statistroller i serien. Produktionsbolaget sökte bland annat personer som kunde spela ”partypingla”, ”Stockholmstjej”, ”brittisk kvinna” och ”kaxig småländska”.

SVT:s mest tittade program

År 2019 var Eagles SVT:s mest tittade tv-program av personer i målgruppen 15-29 år, efter dokumentären om Josefin Nilsson. Under 2020 gick tittarsiffrorna upp med ytterligare 30 procent.

Eagles har även blivit en stor succé i länder som Norge, Danmark, Finland, Indonesien, Ryssland och Kazakstan.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Test: Välj en outfit och få reda på vem i Eagles du är