dylan-obrien

Dylan O’Brien avslöjar spoilers inför sista Maze Runner-filmen

Den 26 januari har den tredje och sista Maze runner-filmen premiär. I en intervju avslöjar Dylan O’Brien spoilers om den kommande filmen.

Den 26 januari (imorgon) har Maze Runner: Death Cure biopremiär. Det är den tredje och sista filmen i serien. Filmen skulle ha kommit redan förra året men då Dylan O’Brien skadade sig under inspelningarna så fick de skjuta upp den.

I en intervju med Business mirror avslöjar Dylan några spoilers inför den kommande filmen.

1. WCKD kanske inte är så onda som vi trodde

Dylan berättar bland annat att vi i de två första filmerna fått se allting ur Thomas perspektiv och att vi då fått veta att WCKD är de onda. Men i den tredje filmen kommer vi att få se saker och ting ur andras perspektiv vilket kan förändra den bilden.

2. Thomas och Teresas relation

I den andra filmen fick vi se Teresa svika Thomas för att återvända till WCKD. Vilket gjort att en av de största frågorna inför den tredje filmen är: Hur kommer det att påverka deras relation?

Dylan berättar att när Teresa och Thomas träffas i den tredje filmen så kommer de inte att hata varandra. Han säger också att han tror att Thomas någonstans djupt inne förstår varför Teresa gjorde som hon gjorde.

– Jag tror han vet och förstår orsaken, men han tror på något annat och därför har de gått olika vägar, säger Dylan till Business Mirror.

Han tillägger också att Teresa var den första Thomas fick kontakt med och att hon alltid kommer vara speciell för honom och det kommer inte ändras vad som än har hänt.

Läs mer:
Se trailern till Maze Runner 3 med Dylan O’Brien
Dylan O’Briens fina avskedsord om Teen Wolf
Se första bilden på Dylan O’Brien efter olyckan

Foto: IBL