one direction donald trump

Donald Trump kastade ut One Direction från hotell

Liam Payne avslöjar i en färsk intervju att hans erfarenhet av president Donald Trump är allt annat än god – eftersom han kastade ut One Direction från sitt hotell.

I en ny intervju med tidningen Rollacoaster berättar Liam Payne om sitt minne med USA:s president Donald Trump. Och han har allt annat än bra saker att säga om världsledaren.

– Trump kastade ut oss från sitt hotell, berättar han i intervjun och syftar på när han och killarna från One Direction bodde i Trump Tower, presidentens hotell, i New York.

Liam Payne avslöjar inte när tillfället ägde rum.

Liam berättar inte när tillfället ägde rum, men förklarar att Donald Trumps dotter ville träffa bandet för en exklusiv meet and greet när de bodde på hotellet.

– Han ringde vår manager, men vi låg och sov.

När Trump fick veta att One Direction inte hade tid att träffa dottern ska han ha krävt att managern skulle väcka dem. Men där fick han återigen ett nej.

Liam Payne om Cheryl Cole: ”Hon har varit min drömtjej sen jag var ung”

Därefter, hävdar Liam, ville Trump inte längre att killarna skulle bo på hotellet.

– Vi fick inte använda garaget i källaren, fortsätter Liam och menar att de är tvungna att ta hemliga smitvägar ut från hotell när de bor i New York, på grund av alla fans.

Hela händelsen ska ha slutat med att Trump kickade ut killarna från hotellet helt och hållet och hälsade att de inte var välkomna tillbaka. Donald Trump själv har inte kommenterat Liams berättelse.

Läs mer:
Liam Payne: ”One Direction kommer att återförenas”
Liam Payne teasar med en ny sololåt – lyssna här!
Så kommer Liam Paynes solomusik att låta

Foto: IBL