archie-dod-riverdale-sasong-3

Dog Archie i det senaste avsnittet av Riverdale? Allt vi vet

Riverdale är tillbaka! I slutet av avsnitt 9 såg det ut som att Archie dog men gjorde han verkligen det? Här är fyra tecken på att Archie inte är död.

Riverdale säsong 3 är äntligen tillbaka efter säsongsuppehållet. I avsnitt 9 hände det en hel del och slutade i kaos. Förutom att vi fick se Veronica och Reggie kyssas så fick vi också se Archie vara illa ute. I slutet verkade det som att Archie dog där han låg i sängen med öppna ögon och blod överallt.

Är Archie död?

Även om skaparna bakom Riverdale ville få oss att tro att Archie dog i det senaste avsnittet så kan vi lugnt säga att han inte gjorde det. Hur vi vet det? Här är fyra tecken på att han inte är död.

1. Musikalavsnittet

Förra veckan så avslöjade Roberto Aguirre Sacasa att Riverdale kommer att göra ännu ett musikalavsnitt. På roll-listan hittar vi ingen mindre än Archie Andrews. Det är svårt att vara med i en musikal om du är död.

2. KJ Apa om Archies framtid

I en tidigare intervju har KJ Apa som spelar Archie avslöjat att det kommer att vara jobbigt för Archie att återvända till Riverdale men att det är en speciell person där som kommer hjälpa honom. Något som startade rykten om att Archie och Josie eventuellt kommer bli ett par. Hur som verkar han komma tillbaka till Riverdale.

3. Spelar fortfarande in

KJ Apa har också delat många bilder från inspelningarna av Riverdale och om Archie inte återvänder som zombie till Riverdale så tror vi inte han är död.

4. Avsnitt 13

Redan nu har också Roberto Aguirre Sacsasa avslöjat lite om vad som kommer att hända i avsnitt 13. I hans tweet skriver han bland annat att ”Archie kommer stiga in i ringen igen”, vilket också tyder på att Archie överlever.

I trailern till avsnitt 10 så är Archie dock inte med och enligt Popbuzz står han inte heller med på listan över skådespelare i avsnittet så det kan vara så att vi kommer få vänta två veckor innan vi får se vad som händer med Archie.

Riverdale avsnitt 10 kommer ut den 24 januari på Netflix.

Läs mer:

Riverdale gör ännu ett musikalavsnitt – här är roll-listan

Här är filmerna som Riverdale-skådespelarna kommer att vara med i

Test: Är du en Northsider eller Southsider i Riverdale?

Foto: Netflix