Djungeltema och pyjamasvigsel – 7 höjdpunkter från Margauxs bröllop

I lördags gifte sig influencern Margaux Dietz med sin Jacob Liebermann – och bröllopet bjöd på en hel del överraskningar. Från djungelfest med en dansande dinosaurie till mysig pyjamasvigsel. Här är sju höjdpunkter från bröllopshelgen.

I helgen gifte sig influencern Margaux Dietz och Jacob Liebermann på Hesselby Slott utanför Stockholm. Ett bröllop som bjöd på flera spännande överraskningar – från festligheter med djungeltema och en dansande dinosaurie till att gästerna tilldelades varsin pyjamas under vigseln.

Här är några höjdpunkter från bröllopet:

1. Djungelfest med dansande dinosaurie

Hela bröllopshelgen hade djungeltema – och gästerna fick bland annat sällskap av en stor dansande dinosaurie. Bröllopslokalen var så klart smyckad med djungelinspirerad inredning, och på dansgolvet florerade flera stora och gosiga djurhuvuden runt bland gästerna. Toastmasters var Viktor Frisk och Margauxs bror Theo Dietz, och under helgens första festdag var de klädda i leopardkavaj för att matcha temat.

503 Service Unavailable

2. Vigsel med pyjamastema

Med tanke på att fredagen bjöd på en hejdundrande fest passade lördagens vigseltema säkerligen gästerna perfekt – då var det nämligen dags för pyjamasvigsel. Alla gäster hade blivit tilldelade varsin pyjamas, och under bröllopsceremonin satt gästerna på stora kuddar på golvet. De enda som inte bar pyjamas var brudparet, tärnorna, bestmännen och vigselförrättaren.

503 Service Unavailable

3. Ebba Busch Thor agerade vigselförättare

Och vigselförrättare på bröllopet var ingen mindre än Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor. I ett klipp på Margauxs Youtubekanal avslöjade partiledaren att det var första gången hon vigde ett par och att hon tycker att det kändes läskigt. Margaux lärde känna Ebba Busch Thor i samband med att hon intervjuade alla partiledarna i Partitempen, en serie med klipp som hon la upp på sin Youtubekanal i samband med valet 2018.

503 Service Unavailable

Beslutet om att låta partiledaren viga paret har dock mött en hel del kritik. Bland annat valde profiler som Hanna Persson ”HanaPee”, Kakan Hermansson och Nina Rung att kommentera valet på sociala medier under helgen. Hanna Persson postade bland annat det här på sin Instastory:

Hanna Persson, HanaPee, om Margaux bröllop

Skärmdump av Bloggbevakning.

HanaPee om Margaux bröllop

Skärmdump av Bloggbevakning.

4. Margauxs bröllopsklädsel

Medan gästerna var iklädda pyjamas äntrade Margaux bröllopet i en helt annan mundering. Nämligen en sagolik byxdress med broderade blommor signerad Ida Lanto Couture. Under själva vigseln bar Maragux en kjoldel i tyll till klädseln vilket gjorde att den såg ut som en klänning, men när den togs bort förvandlades klänningen till en dansvänlig byxdress.

503 Service Unavailable

Under bröllopshelgens första dag bar Margaux ytterligare ett plagg från Ida Lanto Couture. Då en kortare gul klänning med långt släp.

5. Arnold och Jacobs matchande kostymer

Det var inte bara Margaux som strålade i sin specialsydda klädsel under vigseln. Även Jacob och sonen Arnold hade slagit på stort då de matchade i kritstrecksrandiga kostymer i samma tyg.

6. Sexleksaker till alla gäster

De gäster som sov över på slottet bjöds på en extra överraskning innan de gick och la sig. Margaux hade nämligen placerat ut diverse sexleksaker på rummen. Bloggkollegan Michaela Forni fick till exempel en lila och guldfärgad slicksimulator och artisten Viktor Frisk tilldelades en ljusblå prostatavibrator.

7. Viktor Frisk och Theos egenskrivna låt

Viktor Frisk och Theo Dietz agerade som sagt toastmasters under bröllopet, och på både fredagskvällen och lördagskvällen bjöd de gästerna på ett hejdundrande scenframträdande. Till musiken från en av Samir Badran och Viktor Frisks hitlåtar hade de nämligen skrivit ihop en egen text om Margaux och Jacob. Om den gjorde succé? Ja, på sociala medier gick det att se hur en majoritet av gästerna stod på sina stolar och dansade med.

Läs mer:

Margaux Dietz om bröllopet: ”Nu jäklar kör vi!”

Här friar Margaux Dietz till sin Jacob – se videon

Margaux Dietz säljer sin lägenhet – spana in den här!