Demi Lovato har ett annat namn från början.

Disneystjärnan Demi Lovato tackar för stödet efter överdosen

Nu tackar Demi för allt stöd hon har fått och meddelar att hon kommer att behöva tid för återhämtning.

För två veckor sedan hittades skådespelerskan och artisten Demi Lovato medvetslös i sitt hem och fick föras till sjukhus akut. Väl där kunde man konstatera att hon hade tagit en överdos. Dagen därpå vaknade hon på sjukhuset där hon sedan har fortsatt att vårdas.

https://www.instagram.com/p/BjBI3s4luHu/?taken-by=ddlovato

Nu har Lovato valt att tacka för stödet hon har fått under hennes sjukhusvistelse. På sin Instagram skriver hon:

”Jag har alltid varit transparent kring mitt missbruk. Jag har lärt mig att den här sjukdomen inte är något som försvinner med tiden. Den är något som jag måste fortsätta att överkomma och jag har inte gjort det än.

Jag vill tacka Gud som håller mig vid liv. Till mina fans, jag är för evigt tacksam för all er kärlek och ert stöd under den här senaste veckan och innan dess. Era positiva tankar och böner har hjälps mig att navigera genom denna svåra tid.

Jag vill tacka min familj, mitt team och sjukvårdarna på Cedars-Sinai som har varit vid min sida hela tiden. Utan dem hade jag inte varit här och skrivit det här brevet till er alla.

Jag behöver nu tid för att läka och fokusera på min nykterhet och väg tillbaka. Kärleken ni har visat kommer aldrig att glömmas bort och jag ser fram emot dagen då jag kan säga att jag kom ut på andra sidan.

Jag kommer att fortsätta att kämpa.”

https://www.instagram.com/p/BmHH69KlY3L/?taken-by=ddlovato

Demi Lovato har tidigare varit öppen kring sina missbruksproblem och så sent som i juni släppte hon låten Sober som handlar om ett återfall i missbruk efter sex år som nykter.

Läs mer!
Fansens fina stöd till Demi Lovato – berättar om hur hon förändrat deras liv
Nu kan du träffa Jacob Elordi – i Stockholm!

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på ELLE.