Disneys "Nötknäpparen" ser fantastisk ut – se trailern här!

Disneys "Nötknäpparen" ser fantastisk ut – se trailern här!

Disneys kommande film "Nötknäpparen och de fyra världarna" verkar som en blandning av "Narnia" och "Alice i Underlandet" – och vi kan knappt vänta! Här är trailern!

Den svenske regissören Lasse Hallström har bland annat gjort Dear John – och nu har han skapat en helt ny version av 1800-talsberättelsen Nötknäpparen. I den nya Disney-filmen finns bland andra Mackenzie Foy, Keira Knightly, Helen Mirren och Morgan Freeman i rollerna.

Nötknäpparen och de fyra världarna (The Nutcracker and the four realms) har premiär i november.

Keira Knightly spelar The Sugar Plum Fairy och Mackenzie Foy spelar huvudpersonen Clara. Foto: Disney

Nötknäpparen och de fyra världarna har premiär i november 2018 och mycket talar för att den kommer att påminna en del om Narnia, Alice i Underlandet och Maleficent: klara färger, kreativ kostymering, sagolika landskap och en hel armé av möss.

Filmen handlar om Clara (Mackenzie Foy) som önskar sig en nyckel som kan låsa upp en ask med en ovärderlig gåva från hennes döda mamma. När hon hittar nyckeln försvinner den dock in i en parallell värld, och det är här det actionspäckade äventyret börjar. Tillsammans med soldaten Philip (Jayden Fowora-Knight) beger hon sig till tyrannen Mother Gingers (Helen Mirren) värld för att få tag på den eftertraktade nyckeln.

Trailer: Nötknäpparen och de fyra världarna

Läs mer!
Ta reda på vilken Disneyprinsessa du är – baserat på ditt stjärntecken
Alla Disney-filmer som kommer ut 2018, 2019 och 2020
10 misstag Disney gjort i sina filmer – som du kommer att störa dig på

Artikeln publicerades först på ELLE.