Stranger things Billy

Det verkar som om Billy återvänder i Stranger things säsong 4

Inspelningen av Stranger things säsong fyra har nyligen återupptagits – och spännande ledtrådar om handlingen kan ha läckt ut på sociala medier. Läs om de här!

Sommaren 2016 hade Stranger things premiär på Netflix och sedan dess har serien blivit en av världens mest omtalade. Ett drygt år efter premiären släpptes säsong två, och i början av juli 2019 äntrade den tredje säsongen streamingtjänsten.

Nu väntar fans runt om i världen på säsong fyra – och även om inspelningen fortfarande pågår har ledtrådar om handlingen redan släppts.

Så sent som för ett par dagar sedan började nämligen folk spekulera i om karaktären Billy (Dacre Montgomery) kommer dyka upp i den nya säsongen – trots att han blev mördad i säsong tre. Spekulationerna drog igång efter att skådespelaren publicerat en bild på sig själv som Billy på Twitter. Samma foto dök sedan upp på Instagram och då taggade han även sminkösen i Stranger things.

Ingenting är bekräftat ännu, men kommentarsfältet på Dacre Montgomerys Twitter visar tydligt att fansen hoppas att det stämmer.

Blir en säsong 5

I augusti i år kom beskedet att det även kommer att komma en säsong fem av Stranger things. Det avslöjade bröderna Ross och Matt Duffer, som ligger bakom serien, i en intervju med The Hollywood Reporter.

– Säsong fyra kommer inte att bli slutet. Vi vet vad slutet är, och vi vet när det händer. Pandemin har gett oss tid att se framåt och bestämma vad som blir bäst för serien. När vi började komma underfund med det fick vi också en bättre känsla för hur länge vi behöver berätta den här historien, säger Ross Duffer till tidningen.

Foto: Netflix

4 serier du inte får missa på Netflix - i november
Slå på ljud

LÄS MER:

Millie Bobby Brown avslöjar nya detaljer om Stranger Things 4

Bakom kulisserna på Stranger Things 4 – här återförenas casten

Stranger Things-stjärnorna sjunger i Carpool Karaoke